TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 20 d'octubre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...18:30 "Informatiu de la tarda"

PLAY
Hora inicial
17:00

Hora final
18:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Josep Ma Reyes s’ha mostrat crític contra la política d’equipaments culturals.

Publicitat

Política » Municipal    + d'aquest tema
21/02/2020

Josep Ma. Reyes (Sumem Banyoles): “Som crítics, fem propostes constructives i busquem el consens”

Arxius d'audio:

 
  •  21/02/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

La formació lamenta aspectes del POUM, carrega contra la política d’equipaments culturals però destaca “un nou tarannà conciliador” de l’equip de govern.

 

El membre de Sumem Banyoles Josep Ma Reyes ha passat pels micròfons de Ràdio Banyoles en la ronda d’entrevistes als grups municipals per repassar l’actualitat local. Fent balanç dels primers mesos amb representació al consistori, la formació valora molt positivament la seva presència a l’ajuntament. Sobre el seu paper, amb dos regidors a l’oposició, Sumem assegura que tenen una actitud crítica amb la gestió de l’equip de govern i que calen idees noves pels nous problemes.

 

Tot i això, Josep Maria Reyes ha celebrat “un nou tarannà conciliador” de l’equip de govern en alguns aspectes i fa una crida a buscar el consens. La formació posa sobre la taula “propostes constructives, molt ben elaborades” per facilitar polítiques conjuntes.

 

Tot i aquesta voluntat de trobar punts de consens, la formació lamenta que el POUM hagi rebut el vistiplau d’Urbanisme perquè, avisen, el temporal Glòria va demostrar que hi ha zones inundables a la ciutat on la nova ordenació preveu edificar i això pot provocar problemes en un futur. La formació critica el model de planificació “més pròpia de finals del segle XX”, que dona prioritat a la mobilitat en cotxe privat sense preveure els canvis i les restriccions que tindran els vehicles de combustió.

 

Sumem també s’ha mostrat crític contra la política d’equipaments culturals, afirmant que falta una visió planificada i jerarquitzada. En aquest sentit demanen que estigui coordinada per un grup d’experts i que es consultin les principals apostes a la ciutadania.

 

Agenda pròpia

 

Reyes ha posat en relleu el funcionament assembleari de la formació i també la voluntat de compaginar la tasca a les institucions amb un treball intern per ser propositius i marcar la seva pròpia agenda.

 

La formació, integrada majoritàriament per independents i també militants de la CUP, va néixer a principis de l’any passat per concórrer a les municipals. La cohesió del grup i el bon funcionament del projecte culminaran ben aviat amb la formalització i inscripció al registre de formacions polítiques com entitat pròpia.

TAGS: sumem

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Els últims dimecres de mes de 19h a 20h

Dimarts de 21:00 a 22:00 i dimecres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Divendres de 19h a 20h