TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 10 d'abril del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
La presa de possessió oficial del càrrec es preveu per a mitjans de març.

Publicitat

Societat    + d'aquest tema
19/02/2020

El secretari de Banyoles, Norbert Bes, nou director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona

Arxius d'audio:

 
  •  19/02/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

El consell d’administració ho ha aprovat després de guanyar el concurs per cobrir la vacant que va deixar l’anterior responsable, Ramon Ramos.

 

El consell d’administració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha nomenat Norbert Bes nou director general de l’ens. Bes, que és funcionari de l’Administració local i secretari de l’Ajuntament de Banyoles des del 2016, ha accedit al càrrec després de guanyar el concurs per cobrir la vacant que va deixar Ramon Ramos el setembre del 2019. El nomenament s’ha basat en l’informe favorable del grup d’experts assessors del concurs que es va convocar per cobrir la plaça de gerent-director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. L'organisme està presidit per l'alcalde de Banyoles i president de la Diputació, Miquel Noguer. 

 

En una entrevista a aquesta emissora, l’encara secretari de l’Ajuntament de Banyoles assegura que el nou càrrec és un repte professional que encara amb il·lusió, amb vocació de servei públic, i treballant per la promoció del turisme a les comarques gironines. En aquest sentit, assegura que en certa manera continuarà treballant per Banyoles i el Pla de l’Estany.

 

Norbert Bes i Ginesta (Girona, 1968) és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i en Ciències Polítiques i de l’Administració, i Humanitats per la Universitat Oberta de Catalunya. Disposa de dos postgraus en Administració local i en contractació pública, i d’un màster universitari sobre la mediterrània antiga, a més de diversos cursos de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, de la Federació de Municipis de Catalunya i d’altres ens relacionats amb el dret administratiu local.

 

Ha desenvolupat la seva trajectòria professional en l’àmbit del servei públic. A més de l’Ajuntament de Banyoles, ha treballat per altres consistoris com el de Girona, la Roca del Vallès, Caldes de Malavella o Llagostera. També ha treballat a la Diputació de Girona i a la Delegació del Govern de la Generalitat davant de la Unió Europea.

 

Sobre la nova tasca al capdavant del Patronat, i referint-se a les irregularitats que s’han fet públiques les darreres setmanes, assegura que treballarà per millorar la gestió interna de l’organisme, prenent les mesures oportunes que s’indiquin des de l’Oficina Antifrau.

 

El nomenament de Norbert Bes com a nou director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona es va formalitzar dijous passat durant una sessió ordinària de l’ens que es va celebrar a la sala de plens de l’Ajuntament de Banyoles, prèvia a la gala d’entrega dels Premis G!. La presa de possessió oficial del càrrec es preveu per a mitjans de març i suposarà renunciar temporalment a la secretaria de l’Ajuntament de Banyoles.

TAGS: Norbert, Bes, patronat, turisme

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a dijous de 22:00 a 22:30. Divendres de 22:00 a 23:00

De dilluns a divendres de 10:10 a 11:30 i de 17:07 18:30