TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 05 d'agost del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Alumnes de 3r d’ESO de l’INS Pla de l'Estany col·laboren amb el Banc de Sang.

Publicitat

Educació    + d'aquest tema Societat » Sanitat, Salut    + d'aquest tema
18/02/2020

Estudiants de 3r d’ESO de l’Ins Pla de l’Estany col·laboren amb el Banc de Sang en dues campanyes de donació

Arxius d'audio:

 
  •  18/02/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Es tracta d’una nova edició del projecte de servei comunitari que culminarà amb dues jornades de donació de sang els dies 25 de febrer a Porqueres i 7 de març a Banyoles.

 

Amb els lemes ‘Salva vides, ho portes a la sang’ i ‘Donar és rebre’, alumnes de 3r d’ESO de l’Ins Pla de l’Estany han engegat una nova edició del projecte de servei comunitari per promoure la donació de sang. Els estudiants col·laboren amb el Bang de Sang i Teixits en l’organització de dues jornades de donació a la comarca: el dia 25 de febrer al Centre Cívic de Porqueres, i el dia 7 de març a la Clínica Salus Infirmorum de Banyoles. Prèviament, els alumnes han treballat la donació de sang i la tasca del Bang de Sang de forma transversal a diferents assignatures. També han preparat cartells divulgatius i han fet difusió de les campanyes a diferents mitjans locals.

 

Tres de les alumnes de 3r d’ESO de l’Ins Pla de l’Estany, la Laia, la Carla i la Yaojing, han valorat molt positivament l’experiència, i han explicat que a les jornades de donació de Porqueres i Banyoles faran de voluntàries col·laborant en diferents tasques.

 

Al llarg del curs, els alumnes de 3r d’ESO de l’Ins Pla de l’Estany duen a terme tres projectes de servei comunitari: una col·laboració amb el Banc dels Aliments durant el Gran Recapte, el del Banc de Sang i, des del curs passat, l’organització de la Cursa de la Dona de Porqueres. A cada projecte hi participen una quarantena d’alumnes, combinant l’aprenentatge a través de diferents matèries amb l’ajuda i el servei a la comunitat. Ho explica un dels professors, José Bautista.

 

Els alumnes de l’Ins Pla de l’Estany fan una crida a participar en les campanyes de donació de sang del pròxim dia 25 de febrer al Centre Cívic de Porqueres, de les 16 a les 21h; i el dissabte 7 de març a la Clínica Salus Infirmorum de Banyoles, de les 10 a les 13.30 h i de les 16 a les 20.30 h.

TAGS: comunitari, sang, INS

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimarts a les 20 h i dijous de 12:30 a 13:30 (reposició)

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts d'11:30 a 12:30 (reposició)

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.