TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 05 d'agost del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Les jornades els serveixen per compartir experiències i opinions amb altres docents.

Publicitat

Educació    + d'aquest tema
13/02/2020

L’escola Camins de Banyoles mostra el seu treball per ambients i projectes en una jornada de portes obertes

Arxius d'audio:

 
  •  13/02/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

És una activitat dirigida a docents, amb l’objectiu de compartir experiències, i s’hi han inscrit una vuitantena de mestres de les comarques gironines i també del Principat d’Andorra.

 

L’escola Camins de Banyoles ha fet aquest dijous una jornada de portes obertes dirigida especialment a docents per donar a conèixer la seva metodologia basada en el treball per ambients i per projectes. L’activitat, que ja s’ha dut a terme en anteriors ocasions, té molt bona acollida i en aquesta ocasió s’hi han interessat una vuitantena de docents, repartits entre el matí i la tarda. Concretament, a la sessió del matí hi han participat una vintena de mestres del Principat d’Andorra i una vintena més d’altres escoles de les comarques gironines, que han pogut conèixer com és el dia a dia de l’escola.

 

La directora de l’escola Camins, Carme Güell, ha explicat que aquest tipus de jornades els serveixen per compartir experiències i opinions amb altres docents, amb l’objectiu de millorar la pràctica educativa.

 

Metodologia per ambients i projectes

 

L’escola Camins s’organitza per ambients d’aprenentatge, entenent l’escola com un espai d’acompanyament i respecte pels processos de vida dels infants. Pel que fa als projectes, són una metodologia d’aprenentatge enfocada als infants a partir de primer de primària. Sorgeixen dels interessos dels alumnes, de les seves inquietuds i la curiositat per descobrir més coses d’aquells temes que els atrauen i els motiven, amb la guia del mestre i apostant pel treball en equip.

 

Referent a les comarques gironines

 

L’escola Camins va entrar en funcionament el curs 2012-13 amb una quarantena d’alumnes de P3. Actualment, el centre compta amb gairebé 300 alumnes de P3 a 5è de primària i l’equip docent ofereix formació sobre el treball per ambients a altres mestres del territori.

TAGS: Camins

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dijous de 21:00 a 22:00 i divendres d'11:30 a 12:30 (reposició)

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.

Divendres de 19h a 20h