TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 10 d'abril del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Es pot trobar més informació del curs al web www.plaestanyjove.cat.

Publicitat

Societat » Joventut    + d'aquest tema
11/02/2020

Coordinadora de Lleure convoca la 7a edició del curs de premonitor de lleure del Pla de l’Estany

Arxius d'audio:

 
  •  11/02/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Es faran dos torns d’una trentena de places cada un, que tindran lloc els mesos de març i abril, i les inscripcions es poden fer a l’Oficina Jove Cal Drac.

 

L’entitat Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany, en col·laboració amb l’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, ha convocat una nova edició del curs de premonitor/a de lleure. Enguany es faran dos torns amb limitació de 30 places per torn, que s’adjudicaran per ordre d’inscripció. El primer torn es farà del 20 al 22 de març a la casa de colònies La Rectoria de la Vall de Bianya, i el segon, del 24 al 26 d’abril a la casa de colònies de Sant Martí de Llémena. Les inscripcions s’han de fer presencialment a l’Oficina Jove del Pla de l’Estany - Cal Drac.

 

El curs de premonitor de la Coordinadora de Lleure i l’àrea de Joventut del Consell Comarcal es va posar en marxa l’any 2013 per introduir els joves d’entre 15 i 17 anys de la comarca al món del lleure educatiu. Enguany, la proposta arriba a la setena edició amb el mateix objectiu inicial.

 

Consisteix en una formació bàsica de 30 hores desenvolupada al llarg de tot un cap de setmana, de divendres a diumenge, en una casa de colònies. Durant el curs, els participants poden conèixer el paper actual de l’educació en el lleure; el procés de planificació, realització i avaluació d’accions educatives en l’àmbit del lleure; aprenen nocions bàsiques de psicologia evolutiva; així com recursos lúdics i/o educatius per dinamitzar activitats, entre d’altres. Superada la formació, els joves obtenen un certificat d’assistència que els acredita com a premonitor/a de lleure per col·laborar en tasques auxiliars i d’ajuda a activitats de lleure com casals, colònies, esplais o acampades.

 

Es pot trobar més informació del curs i el període d’inscripcions al web www.plaestanyjove.cat

TAGS: curs, monitor, lleure

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19h

Últim dissabte de mes a les 12:00h

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)