TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 03 d'abril del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El principal projecte a la comarca és la reforma de la C-66.

Publicitat

Economia » Pressupostos    + d'aquest tema
31/01/2020

El Govern inclou la reforma de la C-66, el Brugulat i la comissaria dels Mossos al pressupost 2020

Arxius d'audio:

 
  •  31/01/2020

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Els pressupostos presentats al Parlament preveuen una inversió de 13 milions i mig d’euros al Pla de l’Estany aquest any.

 

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat aquesta setmana el Pressupost per l’any 2020 i ha estat presentat al Parlament perquè el pugui tramitar oficialment. El projecte preveu invertir més de 13 milions i mig d’euros en infrastructures al Pla de l’Estany. El principal projecte a la comarca és la reforma de la C-66 entre Cornellà del Terri i Serinyà, que ja començat la primera fase, i que en total rebrà més d’11 milions aquest any.

 

L’altre gran projecte és l’ampliació de l’institut Josep Brugulat de Banyoles que també ha començat. Aquest any rebrà 1 milió 71 mil euros. I un altre equipament que també està en obres és la comissaria dels Mossos d’Esquadra, que té una partida de 837 mil euros. Banyoles es beneficiarà també de diners per dos projectes concrets: el Centre de rem de la Federació Catalana de Rem (19 mil €) i uns 2 mil euros per a la rehabilitació de la Pia Almoina.

 

El pressupost també inclou part de la reforma de l’escola de Sant Esteve de Guialbes (207 mil €), a Vilademuls, que s’acaba d’inaugurar; i 15 mil euros per El Frigolet de Porqueres. Fontcoberta rebrà gairebé 85 mil euros per tres projectes: la reforma del talús del rec de Melianta (60 mil €), la depuradora i els col·lectors de Vilavenut (19.500 €) i la reforma del camp de futbol (5 mil €).

 

Continuïtat l’any vinent

 

Els projectes de més envergadura, com la C-66 i l’institut Brugulat, tindran contuïtat els propers anys. En aquest sentit la Generalitat preveu que el 2021 la comarca rebi més de 18 milions d’euros i ja n’ha assignat 7 pel 2022. El tràmit parlamentari per l’aprovació de la llei de pressupostos es pot allargar uns dos mesos.

TAGS: Pressupstos, Brugulat, C-66, comissaria, autovia

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts d'11:30 a 12:30 (reposició)

Últim dissabte de mes de 14:00h a 15:00h

Dimecres de 21h a 22h