TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 08 d'abril del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
L’entitat ha exposat la situació a través de les xarxes socials.

Publicitat

Urbanisme    + d'aquest tema
27/01/2020

Limnos constata que els aiguats de la setmana passada fan evident la inundabilitat de Sota Monestir

Arxius d'audio:

 
  •  27/01/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’entitat demana que es protegeixi l’espai com a zona inundable i se n’aturi la urbanització prevista al POUM de Banyoles aprovat inicialment.

 

Els efectes del temporal Glòria de la setmana passada també es van notar a la zona de Sota Monestir de Banyoles. Els aiguats van provocar el desbordament del rec de la Figuera d’en Xo i la inundació dels camps del costat de la carretera de Vilavenut.

 

Limnos ha aprofitat aquesta situació per recordar que el POUM de Banyoles, aprovat inicialment, preveu la construcció d’habitatges en aquesta zona, així com una rotonda i un nou vial. Per això, l’entitat torna a reclamar que es repensi la urbanització de Sota Monestir i Can Boada per la seva inundabilitat. Es tracta, segons asseguren, d’una zona de recs i horts vinculats al desguàs de l’Estany i reclamen que es protegeixi com a tal. El president de Limnos, Gerard Funosas, recorda que el POUM de Banyoles està pendent del vistiplau d’Urbanisme, i confia que la Generalitat tingui en compte aquesta inundabilitat.

 

L’entitat va exposar la situació a través de les xarxes socials amb diverses fotografies i un planell de la zona inundada i les previsions del POUM. Segons Limnos, el que han fet no és més que constatar el que ja han denunciat anteriorment a través de les al·legacions al POUM.

 

El novembre de 2018, Limnos va presentar diverses esmenes a l’aprovació inicial del POUM de Banyoles. Concretament, l’entitat va fer arribar al consistori un document de 27 pàgines d’al·legacions agrupades en set grans eixos.

TAGS: Limnos, POUM

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diumenges de 10:00 a 11:00

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts d'11:30 a 12:30 (reposició)

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)