TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 03 d'abril del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El projecte d’urbanització redactat per l’Ajuntament està valorat en 395.000 euros.

Publicitat

Urbanisme    + d'aquest tema
09/01/2020

L’Ajuntament de Banyoles vol urbanitzar la pastilla industrial entre els carrers Paper i ronda Monestir

Arxius d'audio:

 
  •  09/01/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

S’ha fet el projecte perquè els propietaris puguin parcel·lar i urbanitzar el sector, on hi ha el salt final del Rec Major, que no es tocarà.

 

L’Ajuntament de Banyoles ha dut a terme un projecte per urbanitzar l’illa de terreny industrial delimitada pels carrers del Paper, Tarragona, Barcelona i Ronda Monestir, al barri de la Farga, denominada tècnicament unitat d’actuació UA6A. El projecte preveu la creació de voreres, la connexió de les finques a la xarxa de serveis d’aquesta zona, que està catalogada d’ús industrial.

 

El regidor d’Urbanisme, Albert Tubert, ha detallat que la unitat d’actuació queda a tocar de l’espai verd on hi ha el tram final del rec Major. La part industrial estava pendent de desenvolupar de fa temps, i ara l’Ajuntament ha redactat el projecte perquè els propietaris puguin parcel·lar i tirar endavant la urbanització dels terrenys. La voluntat és desencallar un tema pendent de resoldre de fa temps.

 

L’espai objecte d’actuació té una superfície d’uns 7.000 metres quadrats i està conformat per cinc finques privades de diferents propietats.

 

El darrer tram del rec Major

 

Pel que fa a la zona verda adjacent, on hi ha el darrer tram del rec Major, quedarà de moment tal com està. Tot i això, el regidor ha detallat que el Pla de Recs que s’està ultimant indicarà quines actuacions de conservació i millora hi caldrà dur a terme a mig termini.

 

El projecte d’urbanització redactat per l’Ajuntament està valorat en 395.000 euros.

TAGS: urbanització, pastilla, industrial, Farga

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dijous de 22h a 23h

Primer dissabte de mes

Últim dilluns de mes