TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 19 de setembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El projecte aprovat té un pressupost de 140 mil euros.

Publicitat

Esports » Esports    + d'aquest tema
07/01/2020

L’Ajuntament aprova el projecte de vestidor del pavelló del Pla de l’Ametller però les obres hauran d’esperar

Arxius d'audio:

 
  •  07/01/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

El consistori busca finançament per la construcció de quatre vestidors i dos magatzems, pressupostats en 140 mil euros.

El pavelló del Pla de l’Ametller es va construir l’any 2010 al pati de l’escola per suplir la mancança d’espais esportius coberts a la ciutat. Amb un pressupost de 525 mil euros es va construir un edifici amb peces de formigó prefabricat, una pista reglamentària de 40x20 metres, uns lavabos i un magatzem. Des del primer moment, per utilitzar els vestidors s'ha d'accedir als del gimnàs de l'escola.

 

Des de fa 9 anys, doncs, els esportistes han de caminar un centenar de metres sortint del pavelló i accedint a l’escola per dutxar-se i canviar-se. Les entitats que més utilitzen les instal·lacions, l’Hoquei Banyoles i el Club de Patinatge, fa temps que demanen vestidors propis al pavelló i ara l’ajuntament ha aprovat el projecte.

 

El regidor d’Esports, Jordi Congost, ha detallat que el nou projecte integrarà quatre vestidors a l’actual edifici, sense haver de construir cap annex. Ocuparan l’espai dels actuals lavabos i també es farà un vestidor per l’àrbitre i dos magatzems darrera les porteries. Segons Congost el projecte cobreix les necessitats de l’equipament i agilitza l’ús del pavelló en dies de partit.

 

Les obres hauran d’esperar

 

El projecte aprovat té un pressupost de 140 mil euros, però l’ajuntament no ha consignat cap partida per poder afrontar les obres. El regidor ha indicat que estudiaran poder adherir-se a alguna subvenció o esperar el tancament del pressupost per buscar el finançament.

 

El pavelló del Pla de l’Ametller s’utilitza prioritàriament pels entrenaments i partits de l’Hoquei Banyoles i també pels entrenaments del Club de Patinatge Artístic.

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.

Puntuals