TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 19 de setembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
La pista de futbol del barri de Canaleta va tenir un cost de 180.000 euros.

Publicitat

Esports » Esports    + d'aquest tema
03/01/2020

La pista de futbol de Canaleta fa un any amb molta ocupació però sense un programa reglat de dinamització

Arxius d'audio:

 
  •  03/01/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Els joves del barri utilitzen molt l’equipament, sobretot a la tarda i al vespre.

 

L’Ajuntament de Banyoles destinarà monitors a la pista de futbol de Canaleta, un any després d’inaugurar-la. El consistori fa una bona valoració del funcionament de l’equipament, molt utilitzat pels joves del barri.

 

La pista de futbol del barri de Canaleta, anomenada Cruyff Court Andreu Fontàs, ha complert un any de funcionament amb bon balanç per part de l’equip de govern. Segons ha detallat el regidor d’Esports, Jordi Congost, els veïns estan satisfets amb la pista, que havia sigut una demanda que havia sorgit en els consells de barri.

 

En declaracions a aquesta emissora, Congost ha valorat positivament el primer any de funcionament. El regidor creu que l’alta ocupació de la pista és un signe de l’acceptació de l’espai dins del barri. A més, tot i que hi ha hagut algun conflicte a la pista, s’ha pogut encaminar i resoldre satisfactòriament.

 

Malgrat l’ús freqüent de la pista per part del jovent, una de les flaqueses principals era que hi mancava una figura que dinamitzés les activitats. En aquest sentit, l’Ajuntament de Banyoles enviarà aquest febrer uns monitors a les instal·lacions de la Fundació Johan Cruyff per tal que es formin com a entrenadors de futbol.

 

Després d’aquest curs, de 2 mesos, l’ens destinarà monitors del Consell Esportiu del Pla de l’Estany a l’equipament. Segons ha explicat Congost, l’objectiu és que a banda de l’activitat lliure, a la pista s’hi facin entrenaments i, fins i tot, algun campionat.

 

La pista de futbol del barri de Canaleta va tenir un cost de 180.000 euros, que van assumir l’Ajuntament de Banyoles i la Fundació Johan Cruyff. L’objectiu principal d’aquest equipament era, a banda de resoldre una demanda del barri, fomentar l'esport i inculcar valors com la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la superació personal (personal improving).

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diada de Sant Jordi a la plaça Major

De dilluns a divendres de 13:30 a 14:00

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)