TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 19 de setembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Les reformes han suposat una inversió a la baixa d’1,2 milions d’euros

Publicitat

Cultura » Equipaments    + d'aquest tema
31/12/2019

EQUIPAMENTS: El debat etern de la nova biblioteca i el nou Museu Arqueològic

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

La vella biblioteca, obsoleta

 

En àmbit cultural, la necessitat d’una nova biblioteca i les negociacions per a la seva ubicació han estat un dels punts claus de la dècada. El debat ja fa temps que s’arrossega, i, per exemple, va ser un dels temes plantejats als programes electorals de les municipals del 2015.


El projecte per reubicar l’actual biblioteca s’arrossega des de fa temps. Inicialment s’havien considerat diverses opcions, però la de la Providència la que des d’un inici ha defensat el consistori. Les negociacions per ubicar l’equipament en aquest espai s’allarguen de fa temps, tot i que l’alcalde no ho va fer oficial fins al maig d’aquest any. Per ara, aquesta sembla la opció més factible: l’Ajuntament de Banyoles està enllestint l’acord a cinc bandes per ubicar’l-hi.


Reforma al Museu Arqueològic

 

L’altre equipament municipal que s’ha transformat és el Museu Arqueològic. De moment, les diferents fases de remodelació que s’hi han fet els darrers deu anys han suposat una inversió a la baixa d’1,2 milions d’euros, i els treballs restants estan quantificats en 1.472.000 euros i s’haurien de dur a terme en els propers dos anys. Un cop s’hagin acabat les obres de remodelació global del Museu Arqueològic, s’hi abordarà la nova museïtzació, amb l’objectiu que esdevingui un museu “del segle XXI”.

TAGS: biblioteca

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diada de Sant Jordi a la plaça Major

Dijous de 22h a 23h

Diumenges de 10:00 a 11:00