TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 23 d'octubre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El Centre Cívic de Banyoles va néixer ara fa 17 anys.

Publicitat

Cultura » Equipaments    + d'aquest tema
27/12/2019

L’Ajuntament de Banyoles suprimeix el servei del Centre Cívic

Arxius d'audio:

 
  •  27/12/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’equipament se substituirà per un casal de barri, a la Farga, i continuarà oferint cursos i cessió d’espais a les entitats.

 

El ple de l’Ajuntament de Banyoles ha aprovat aquest dilluns la supressió del servei del Centre Cívic de Banyoles. Després d’analitzar el funcionament de l’equipament i les necessitats del barri, l’equip de govern ha plantejat convertir-lo en el casal de barri de la Farga.

 

La regidora de Benestar Social, Ester Busquets, ha explicat que analitzar els equipaments públics i les necessitats canviants dels veïns és una responsabilitat de l’equip de govern. En aquest sentit, ha detallat que el Centre Cívic de Banyoles va néixer ara fa 17 anys amb una funció principalment integradora del flux migratori que arribava a la ciutat, una funció que ara ha canviat. També s’ha tingut en compte que fa 3 anys la Generalitat de Catalunya va convertir els casals de la gent gran en casals cívics.

 

La majoria d’activitats ja es feien al Casal Cívic

 

Actualment, la majoria d’activitats del Centre Cívic es feien de forma externa, majoritàriament al Casal Cívic, o eren activitats programades per diferents entitats que requerien l’equipament i se’ls feia una cessió d’espai.

 

Davant d’aquesta situació, l’equip de govern ha plantejat la possibilitat de convertir el Centre Cívic de Banyoles en el casal del barri de la Farga, i que s’incorpori a la xarxa de casals de barri de la ciutat. D’aquesta manera, part de la programació serà assumida pel Casal Cívic i les entitats podran continuar fent ús de l’espai. A més, també es reforçaran els educadors socials del barri de la Farga.

 

La proposta de supressió del servei del Centre Cívic de Banyoles ha estat aprovada pels vots a favor de l’equip de govern de JxCat i els vots en contra d’ERC, Sumem i Convivència i Progrés.

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dilluns de mes

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts d'11:30 a 12:30 (reposició)

De dilluns a divendres de 13:30 a 14:00