TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 30 de maig del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El pressupost de Fontcoberta per al 2020 es va aprovar dilluns.

Publicitat

Economia » Pressupostos    + d'aquest tema
18/12/2019

Fontcoberta aprova un pressupost de contenció d’1,5 MEUR pel 2020

Arxius d'audio:

 
  •  18/12/2019

 

Fontcoberta    + d'aquesta zona

 

Els números són lleugerament superiors als d’aquest any, i les inversions pugen a gairebé 500.000 euros, amb projectes com la carretera de Fontcoberta i la construcció de la depuradora de Vilavenut.


L’Ajuntament de Fontcoberta ha aprovat per ple aquest dilluns el pressupost municipal per al 2020, que puja a poc més d’1.510.000 euros. Es tracta d’uns números lleugerament superiors als d’aquest 2019, però són “conservadors” perquè estan condicionats per les obres pendents i la manca de pressupost de l’Estat i la Generalitat.

 

La partida que més puja és el capítol 1 de personal laboral, que preveu l’increment del 2,5% dels sous dels funcionaris establert per l’Estat i també la incorporació del personal de la neteja, que el consistori va subrogar l’any passat després de la fallida de l’empresa adjudicatària.

 

L’alcalde de Fontcoberta, Joan Estarriola, reconeix que tots aquests factors fan que estiguem davant d’uns pressupostos “poc valents”, però assegura que compleixen els punts bàsics del programa electoral. Entre ells, l’aposta pel creixement sostingut, i més inversió en cultura i en atenció a les persones. A més d’impulsar la transició cap a les energies renovables.

 

500.000 euros per a inversions

 

Pel que fa al capítol d’inversions, puja a 489.000 euros, uns 20.000 euros més que l’anterior, amb dues partides destacades. D’una banda, la tercera fase d’obres d’urbanització de la carretera de Fontcoberta al pas per Melianta, valorada en uns 300.000 euros; que és un dels projectes presentats al Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC). I, per altra banda, les inversions també inclouen una partida per a la construcció de la depuradora de Vilavenut, amb un pressupost de 80.000 euros, un projecte pendent de fa temps i que ja estava inclòs al pressupost anterior. La previsió és que el projecte estigui a punt al gener i es puguin licitar les obres el mes de maig.

 

El pressupost de Fontcoberta per al 2020 es va aprovar dilluns al ple municipal amb els vots a favor de l’equip de govern (ERC) i l’abstenció de l’oposició (JxCAT).

TAGS: Pressupost, depuradora, melianta, vilavenut

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00

Primer dissabte de mes

Segon dissabte de mes