TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 19 de setembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Obres a la comissaria, aquest dimarts.

Publicitat

Govern Local » Seguretat Ciutadana    + d'aquest tema
17/12/2019

Han començat les obres de remodelació i ampliació de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Banyoles

Arxius d'audio:

 
  •  17/12/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

El projecte, que té un pressupost de 900.000 euros i estava pendent de fa temps, servirà per connectar definitivament les comissaries de Mossos i Policia Local.

 

Fa uns dies que han començat les obres de remodelació de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Banyoles, pendents de fa temps. Els treballs suposaran una petita ampliació de l’edifici d’uns 60 metres quadrats sobre la cara sud-est, s’ampliarà l’aparcament i es connectarà l’edifici amb la comissaria de la Policia Municipal de Banyoles. També es modificarà la façana per homogeneïtzar-la amb la de l’edifici de la Policia.

 

A la part interior s’habilitaran espais comuns per a les dues policies, com són l’oficina de denúncies, la recepció, el menjador i la sala de briefing. El director dels Serveis Territorials d’Interior a Girona, Albert Ballesta, ha detallat que els treballs donen continuïtat a la construcció de la nova seu de la Policia Local al costat de la dels Mossos, que es va fer a finals de 2016, i quedava pendent la interconnexió de les dependències. Aquests espais comuns, ubicats a les instal·lacions de la Policia Local, permetran dotar de més espai les oficines dels Mossos i solventar la problemàtica que s’arrossega des de fa temps en aquest sentit.

 

Més coordinació entre els dos cossos policials

 

La connexió de les comissaries dels Mossos i la Policia Local es va projectar amb l’objectiu d’establir un únic pol de seguretat a la ciutat. Aquest model, que ja fa temps que s’està desplegant, és una aposta que el departament d’Interior valora molt positivament per optimitzar recursos i millorar la coordinació entre els dos cossos.

 

Trasllat temporal a les dependències de la Policia

 

De fet, mentre duren les obres els agents dels Mossos d’Esquadra s’han traslladat a la comissaria de la Policia Local, des d’on continuen la seva activitat habitual.

 

Sis mesos d’obres

 

El projecte d’obres té un pressupost de 900 mil euros i ha estat pendent des de fa temps. De fet, es va encarregar el 2016, es va anunciar la intenció de tirar-lo endavant el 2018 i finalment ha començat aquesta tardor. La previsió és que els treballs estiguin enllestits en un termini de sis mesos.

TAGS: Comissaria, Mossos

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00

Últim dissabte de mes de 14:00h a 15:00h

Dimarts de 21:00 a 22:00 i dimecres de 12:30 a 13:30 (reposició)