TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 08 d'agost del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
36 ajuntaments catalans han adherit al projecte, comptant el de Banyoles.

Publicitat

Cultura    + d'aquest tema Societat » Serveis Socials    + d'aquest tema
11/12/2019

Banyoles s’adhereix a la xarxa Apropa Cultura, que acosta la programació cultural als col·lectius vulnerables

Arxius d'audio:

 
  •  11/12/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Els equipaments culturals de la ciutat reservaran el 2% del seu aforament de temporada a un preu de 3 euros per a entitats socials.

L’Ajuntament de Banyoles s’ha adherit al Programa Apropa Cultura, una iniciativa de lleure cultural inclusiu dirigida a entitats socials per facilitar l’accés universal a la cultura i fomentar la inclusió social de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió.

 

El programa ofereix entrades a la programació cultural de diferents municipis a preus reduïts, amb un màxim de 3 euros per persona, així com assessorament personalitzat des de cada equipament, sempre a través de les entitats o de l’àrea de serveis socials.

 

El regidor de Cultura de l’Ajuntament, Miquel Cuenca, ha explicat que l’adhesió de Banyoles al programa és un fet “natural”, ja que a la ciutat fa temps que es duen a terme iniciatives per facilitar l’accés de la cultura a tothom, oferint entrades a uns preus molt per sota de la mitjana.

 

Un 2% de les localitats

 

Concretament, a partir de la temporada que ve, els equipaments culturals de Banyoles reservaran un 2% de les localitats de la programació d’arts escèniques a Apropa Cultura. Pel que fa a la programació familiar, s’inclouran al programa tres dels espectacles.

 

La regidora de Benestar Social, Ester Busquets, ha detallat que l’accés a la cultura per al públic familiar ja queda coberta amb la programació que s’ofereix a tots els centres escolars a través de la Guia de Recursos, però quedava pendent la inclusió de determinats col·lectius. Segons Busquets, l’Apropa Cultura també permetrà a les entitats socials poder gaudir d’espectacles a preus reduïts a altres municipis, amb assessorament específic de les propostes més adequades per a cada col·lectiu. 

 

El programa Apropa Cultura va néixer l’any 2006 i des de llavors s’hi han adherit 36 ajuntaments catalans, comptant el de Banyoles. La impulsora i directora del projecte, Sonia Gainza, ha destacat que l’objectiu del programa és treballar perquè les arts formin part del dia a dia de les entitats socials. 

 

Per accedir a Apropa Cultura les entitats han de registrar-se al web www.apropacultura.cat, on es pot consultar tota la programació cultural que s'ofereix a preus reduïts. 

TAGS: Apropa

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Divendres de 19h a 20h

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.

Dimecres de 21h a 22h