TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 06 de juny del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
L’escola Can Puig de Banyoles va iniciar-se el curs passat al programa eTwinning.

Publicitat

Educació    + d'aquest tema
02/12/2019

L’escola Can Puig, reconeguda a nivell europeu pels projectes eTwinning del curs passat

Arxius d'audio:

 
  •  02/12/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Les iniciatives ‘Trees around us’ i ‘Healthy Mind into a Healthy Body’ han rebut un Segell de Qualitat Europeu en el marc d’aquesta plataforma de contacte entre dos o més centres de diferents països.

 

L’escola Can Puig de Banyoles va iniciar-se el curs passat al programa eTwinning, una plataforma de contacte entre dos o més centres escolars de diferents països europeus sobre un tema acordat prèviament. Concretament, els alumnes de cicle superior van fer un intercanvi amb una escola de Portugal sobre l’etiquetatge dels arbres del centre, titulat ‘Trees around us’; mentre que els alumnes de cicle inicial van fer un intercanvi amb escoles de Grècia, Croàcia, Itàlia i Polònia amb el títol ‘Healthy Mind into a Healthy Body’.

 

Els dos projectes van ser reconeguts l’estiu passat amb un Segell de Qualitat Nacional, i aquesta tardor han sabut que també han rebut un Segell de Qualitat Europeu. Una de les mestres impulsores dels projectes, Eva Zamudio, s’ha mostrat molt satisfeta per haver obtingut aquest reconeixement per uns projectes en què ha participat tota la comunitat educativa del centre.

 

Nous reptes

 

El curs passat era el primer curs que Can Puig participava al programa eTwinning, i aquest premi ha estat un impuls per continuar treballant en aquesta línia. Concretament, aquest curs ja estan preparant amb els alumnes de cicle mitjà i superior un projecte d’intercanvi amb escoles de Ciudad Real, Croàcia, Turquia i Grècia sobre l’hort de l’escola.

 

A banda dels programes eTwinning, el centre participa en altres projectes d’innovació pedagògica per millorar la competència de l’alumnat en llengües estrangeres, com el programa Generació Plurilingüe d’aprenentatge de llengües a través de les matèries.

TAGS: Can, Puig, eTwinning

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dilluns de 21 h a 22 h

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts d'11:30 a 12:30 (reposició)

De dilluns a divendres de 13:30 a 14:00