TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 12 de desembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...17:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
14:00

Hora final
17:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Teisa disposa d’un vehicle adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Publicitat

Transports    + d'aquest tema
02/12/2019

El Pla de l'Estany estrena tres rutes de Transport a la Demanda

Arxius d'audio:

 
  •  02/12/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Són viatges amb reserva prèvia a través d’una aplicació mòbil que uneixen diversos barris de Banyoles i també van fins a Mieres i Vilademuls.

 

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha posat en marxa aquest dilluns el servei de Transport Públic a la Demanda (TAD) al Pla de l’Estany. Aquest nou servei, que s’implanta en zones amb dispersió territorial on no hi ha servei de transport públic regular, permet els usuaris utilitzar un mitjà de transport amb una reserva prèvia. El TAD del Pla de l’Estany tindrà tres rutes: Banyoles – Sant Miquel de Campmajor – Mieres, Banyoles – Vilademuls – Vilavenut i Banyoles – Can Puig – Banyoles, connectant en total 12 nuclis població i donant servei a uns 2.500 habitants, sense comptar la ciutat de Banyoles.

 

Per a fer el servei, l’empresa concessionària Teisa disposa d’un vehicle adaptat per a persones amb mobilitat reduïda que cobreix les tres rutes. El Transport a la Demanda permet optimitzar el trajecte a partir dels usuaris que demanen el servei. Els vehicles operen només quan hi ha demanda de manera que s’eviten recorreguts i parades i el trajecte és més ràpid.

 

Una de les principals novetats d’aquest servei al Pla de l’Estany, igual que ja es va fer al Gironès el mes d’octubre, és que es podrà contractar a través de l’aplicació mòbil ‘Ne-Mi’, a més de la via telefònica convencional (Girona 972 204 868). L’usuari s’assegura la reserva demanant el servei amb un mínim de 15 minuts d’antelació de l’horari preestablert d’inici del servei. Amb aquesta aplicació es poden fer totes les reserves, consultar l’horari exacte del viatge i veure en temps real la posició del vehicle, entre altres.

 

Rutes entrellaçades

 

Les tres rutes s’entrellaçaran, amb el punt de sortida del CAP de Banyoles. La de Can Puig, amb 8 sortides diàries, uneix la Vila Olímpica amb el centre, les Cases Barates i diverses parades al barri de Can Puig. La de Mieres tindrà quatre freqüències al dia i passa pel centre, les Cases Barates, la Clínica, l’Estany, la Puda, Cal Germà, Sant Miquel de Campmajor i Mieres. I la de Vilademuls i Vilavenut, també amb quatre sortides diàries, recorre la carretera passant per Pujals, Vilamarí, Sant Esteve de Guialbes, Terradelles, Vilademuls, Galliners i Vilavenut.

TAGS: TEISA

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts d'11:30 a 12:30 (reposició)

Diumenges de 12:00 a 13:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)