TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 09 d'abril del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El projecte de la carretera de Melianta ja s'inclourà als pressupostos del 2020.

Publicitat

Urbanisme » Obres públiques    + d'aquest tema
29/11/2019

Fontcoberta prioritza la tercera fase d’urbanització de la carretera que travessa Melianta al PUOSC

Arxius d'audio:

 
  •  29/11/2019

 

Fontcoberta    + d'aquesta zona

 

El municipi també ha presentat la conversió de l’antiga rectoria de Vilavenut en centre cívic i la supressió de barreres arquitectòniques al municipi.

L’Ajuntament de Fontcoberta ha presentat dos projectes, un dels quals doble, al Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC), que la Generalitat ha recuperat aquest any.

 

D’una banda, el municipi ha prioritzat la tercera fase d’urbanització de la carretera de Fontcoberta, un projecte pressupostat en uns 300.000 euros que ja estava inclòs a la darrera convocatòria del PUOSC, l’any 2015, que no es va acabar duent a terme.

 

Es tracta de completar les obres de reconversió en via urbana d’aquesta antiga carretera que travessa el nucli de Melianta. Les primeres fases d’aquesta actuació es van dur a terme després de l’obertura d’un nou vial a un extrem de la urbanització Ciutat Jardí, que f la funció de variant de Melianta.

 

L’alcalde, Joan Estarriola, ha explicat que es tracta d’un projecte d’envergadura que el consistori considera una prioritat, per això el preveuen incloure als pressupostos del 2020. L’obra comprèn la urbanització del vial des del carrer Sant Feliu fins a la carretera de Figueres, així com el soterrament de línies i serveis.

 

Recuperació de la rectoria de Vilavenut

 

Per altra banda, Fontcoberta ha presentat un projecte més al PUOSC, que a efectes pràctics són dos de diferenciats. Es tracta, en primer lloc, de la conversió de l’antiga rectoria de Vilavenut, traspassada del Bisbat de Girona a l’Ajuntament fa quatre anys, en un centre cívic i casal de la gent gran. El projecte, pressupostat en un global de 125.000 euros, també inclou una actuació de supressió de barreres arquitectòniques al nucli de Melianta. L’alcalde ha detallat que s’ha optat per presentar les dues obres com una de sola per tenir més possibilitats d’optar a la subvenció.

 

La normativa estableix que hi haurà una línia general de subvencions per a tots els municipis i una altra per municipis de fins a 5.000 habitants. La subvenció pot cobrir un percentatge màxim dels projectes segons el nombre d’habitants de cada municipi i que no podrà ser superior als 250 mil euros en el cas de la línia general i de 120 mil en la línia de municipis petits. La resolució es donarà a conèixer el mes d’abril o maig del 2020.

TAGS: PUOSC

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dilluns de 21 h a 22 h

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19h

Últim dilluns de mes