TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 06 de juny del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Les càmeres de videovigilància van enregistrar la infracció.

Publicitat

Medi Ambient » Residus, Reciclatge    + d'aquest tema
29/11/2019

La Policia Local de Banyoles obre un expedient sancionador contra un veí per abocar un sofà a la via pública

Arxius d'audio:

 
  •  29/11/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’Ajuntament ha reforçat la recollida de voluminosos i recorda que les sancions per infraccions d’aquest tipus poden arribar als 300 euros.

 

La Policia Local de Banyoles va obrir a principis de novembre un expedient sancionador contra un veí per abocar un sofà a la via pública sense respectar els horaris permesos. Concretament, els fets es van produir al carrer Sant Esteve, una zona controlada per càmeres de videovigilància, cosa que va facilitar la identificació del veí. L’expedient que se li ha obert s’ha traslladat al Consell Comarcal del Pla de l’Estany, que és qui té delegades les competències en matèria de residus, perquè es faci càrrec de la sanció.D’acord amb l’Ordenança de Residus Municipal, el veí infractor pot ser sancionat amb una multa d’entre 125 i 300,51 euros per no respectar l’horari de recollida de residus voluminosos o dipositar un voluminós fora d’aquest horari.

 

El regidor de Medi Ambient de Banyoles, Albert Tubert, recorda que els mobles i objectes voluminosos no es poden dipositar als contenidors d’escombraries ni al carrer, i cal portar-los a la Deixalleria Comarcal de Puigpalter. A més, s’ofereix un servei de recollida de trastos vells gratuït per aquelles persones que no puguin desplaçar-se.

 

Ampliació dels dies de recollida

 

Fins ara, aquest servei s’oferia els dimarts i els divendres, i ara és els dilluns, dimecres i divendres. El consistori ha optat per ampliar el servei a tres dies després de les mancances en la recollida detectades durant la campanya d’estiu. A més, també s’ha reforçat un dia més la recollida selectiva.

 

El regidor recorda que per concertar la recollida gratuïta d’objectes voluminosos, cal trucar prèviament al telèfon d’atenció a l’usuari de la deixalleria al 972 58 18 58 i concertar dia, hora i lloc en què es recolliran.

 

Nous cartells informatius

 

Per informar dels nous horaris l’Ajuntament ha substituït els cartells de la recollida de trastos a totes les àrees d’aportació.

 

Els objectes voluminosos s’han de deixar el dia abans, a partir de les 6 de la tarda, perquè es pugui fer la recollida. L’horari de la deixalleria és de dilluns a dissabte de les 9 del matí a les 7 de la tarda.

TAGS: sofà, via, pública

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dissabte de mes a les 12:00h

De dilluns a dijous de 22:00 a 22:30. Divendres de 22:00 a 23:00

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.