TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 20 de setembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
L'acció va consistir en encartellar els arbres de la Draga i repartir fulletons.

Publicitat

Política » Municipal    + d'aquest tema
19/11/2019

Sumem Banyoles encartella la Draga per rebutjar les obres del nou aparcament

Arxius d'audio:

 
  •  19/11/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’entitat va celebrar dissabte una assemblea oberta a l’espai amb membres d’ERC, coincidint amb la inauguració de la Fira de Sant Martirià.

 

Sumem Banyoles ha fet aquest dissabte una acció de rebuig a l’adequació d’un nou aparcament a la zona de la Draga, a l’encreuament de les carreteres de Figueres i Olot. Desenes de persones es van aplegar a l’espai a primera hora del matí de dissabte per encartellar els arbres de la Draga i repartir fulletons rebutjant la construcció del pàrquing. Tot plegat coincidint amb la inauguració oficial de la Fira de Sant Martirià.

 

Als rètols que es van penjar s’hi podien llegir lemes com “Volem un ajuntament amb sensibilitat ambiental, no un aparcament”, o “Un espai degradat es restaura, no es converteix en un aparcament”; així com missatges directes als propietaris dels vehicles aparcats com “Sabeu que heu aparcat en un espai PEIN?”.

 

La regidora de Sumem Banyoles Jana Soteras ha explicat que amb aquesta acció han volgut informar els usuaris i la ciutadania en general que l’aparcament es troba en un espai natural protegit.

 

Assemblea oberta amb membres d’ERC

 

Després de l’acció de protesta Sumem Banyoles va celebrar una assemblea oberta, a la qual van assistir també membres d’ERC. Durant l’acte es va apostar per dinamitzar conjuntament el moviment d’oposició contra aquesta construcció, i es va acordar convocar properament una reunió amb Limnos, la Plataforma d’Emergència Climàtica i tothom qui es vulgui sumar a la iniciativa.

 

A part de condemnar el que considera que és una nova agressió mediambiental, Sumem Banyoles rebutja frontalment la unilateralitat de l’equip de govern a l’hora d’executar les obres, que tenen un pressupost de 70.000 euros. La formació critica que l’equip de govern imposa decisions a partir de la majoria de què disposa, menystenint la resta de representants de la ciutadania.

TAGS: Sumem, ERC, aparcament, Draga

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Dijous de 20:00 a 21:00