TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 06 de juliol del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

PLAY
Hora inicial
14:00

Hora final
23:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Banyoles ets tu! està dirigit als alumnes de 5è de primària de la ciutat.

Publicitat

Educació    + d'aquest tema
12/11/2019

Arrenca una nova edició dels projectes d’emprenedoria Banyoles ets tu! de primària i TONI a secundària

Arxius d'audio:

 
  •  12/11/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’objectiu de les dues iniciatives és fomentar la participació dels alumnes a la vida social de la ciutat a través de la creativitat.

 

La setmana passada va arrencar una nova edició dels programes Banyoles ets tu!, dirigit als alumnes de 5è de primària de la ciutat, i Projecte TONI (Tenim Oportunitats Necessitem Idees), per a alumnes de secundària. Es tracta de dos projectes impulsats pel Servei d'Educació de l'Ajuntament en col·laboració amb els centres, que combinen la participació dels alumnes en la vida social de la ciutat i, alhora, fomenten l’emprenedoria i la creativitat. Ho fan a través del desenvolupament de projectes de millora de les condicions de vida de tota la ciutadania, i en la línia dels principis de la Ciutat Educadora.

 

Els alumnes de 5è de primària, en el cas del Banyoles ets tu!, i els de secundària, en el cas del TONI, han de resoldre els reptes que els plantegen algunes entitats i institucions, amb propostes creatives i innovadores.

 

Els dos projectes han iniciat els plenaris inicials d’exposició de problemàtiques, que els alumnes intentaran resoldre a partir d’un treball participatiu i cooperatiu al llarg del curs. Els dos projectes acabaran amb una jornada d’exposició dels treballs a l’Auditori de l’Ateneu.

TAGS: TONI, ets, tu

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19h

Dijous de 20:00 a 21:00