TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 09 d'abril del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El projecte inclou un tercer carril en alguns trams per facilitar els avançaments.

Publicitat

Transports » Carreteres    + d'aquest tema
28/10/2019

El Govern preveu iniciar la millora de la variant de Banyoles el primer trimestre de 2020

Arxius d'audio:

 
  •  28/10/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Els treballs s’adjudicaran el novembre i coincidiran amb les obres al tram de Serinyà però el Departament de Territori i Sostenibilitat no preveu incidències.

 

Un cop arrencades definitivament les obres de la C-66 entre Sant Ferriol i Serinyà, el Govern està enllestint l’adjudicació de les obres de la mateixa via entre Serinyà i Cornellà del Terri. La variant de Banyoles passarà a ser una via de les anomenades “2+1”, amb un carril addicional per trams i que ha de millorar els accessos.

 

El projecte, amb un pressupost previst de 15 milions d’euros, està enllestint el procés d’adjudicació. Fins a 11 empreses han presentat oferta i la mesa de contractació està acabant de fer els tràmits per poder adjudicar l’obra el proper mes de novembre.

 

Les obres, a principis de 2020

 

Des de la Secretaria d’Infraestructures i Mobilitat de Departament de Territori, el sub-director general de Programació i Execució, Pedro Malavia, ha assegurat que l’adjudicació es formalitzarà les properes setmanes i que les obres arrencaran el primer trimestre de 2020. Tot i que inicialment estava previst fer un tram de la C-66 i després l’altre, finalment els treballs coincidiran en el temps. Malavia assegura que aquesta circumstància no provocarà incidències.

 

El projecte inclou la construcció d’un tercer carril en alguns trams per facilitar els avançaments sense envair el carril contrari, i es col·locarà una barrera física entre els dos sentits de circulació. També s’ampliaran les cunetes, s’allargaran els carrils d’acceleració i desacceleració, i es construiran fins a sis rotondes als accessos actuals.

 

“Bona solució”

 

Tot i que des del territori no es deixa de reclamar el futur desdoblament de la carretera, el Departament destaca que, entre els dos projectes, es farà una inversió de més de 20 milions en aquest tram i que les actuacions donen “una bona solució” a la congestió i als problemes de seguretat.

 

El projecte de reforma del tram de la variant té una llargada d’uns 8,5 km i ha viscut també un llarg termini de tràmits que han retardat el calendari previst anys enrere.

TAGS: variant, c-66

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres a les 10:00, a les 11:30 i a les 17:00

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.

Diada de Sant Jordi a la plaça Major