TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 09 de desembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...20:00 "Primeres impressions"/ properes notícies 22:00 "Informatiu Nit"

PLAY
Hora inicial
19:00

Hora final
20:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Actualment, a Correus Banyoles hi treballen unes 10 persones.

Publicitat

Societat    + d'aquest tema
10/10/2019

La CGT de Correus denuncia la “degradació” del servei postal a Banyoles degut a la falta de personal

Arxius d'audio:

 
  •  10/10/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

El sindicat reclama que es cobreixin les places vacants, que calcula en un 30% de la plantilla, per fer front als milers de cartes i notificacions sense repartir.

 

Els treballadors de Correus de Banyoles denuncien a través del sindicat CGT que, des de fa setmanes, el servei postal està patint nombroses deficiències degut a la manca de personal. A causa de les baixes i les vacances, calculen que actualment falta un 30% de la plantilla, i això fa que s’acumulin centenars de cartes i notificacions sense repartir.

 

Un dels treballadors de Correus a Banyoles i delegat sindical, Álvaro Iñigo, assegura que hi ha zones de la ciutat, com Can Puig o Els Pins, on des de fa setmanes no hi ha carter. Una situació que genera perjudicis tant a la ciutadania com als treballadors i treballadores de Correus, i per això reclamen a la direcció de l’empresa que posi fi a aquest greuge i es cobreixin les places vacants.

 

"Obligació de donar un servei de qualitat"

 

Des de la CGT recorden als responsables de Correus l'obligació de donar un servei postal de qualitat. L’empresa és l'operador designat per l'Estat per prestar aquest servei i ho ha de fer dins d'uns paràmetres establerts en la Llei 43/2010, de 30 de desembre que en el seu article 24 recull: “Els lliuraments es practicaran, almenys, tots els dies laborables, de dilluns a divendres, excepte en el cas de concórrer circumstàncies o condicions geogràfiques especials”.

 

Actualment, a Correus Banyoles hi ha una plantilla d'uns 10 treballadors, que denuncien un nivell d’estrès sostingut en el temps que els perjudica la salut i les condicions de vida.

TAGS: Correus, CGT

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dijous de 20:00 a 21:00

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)

Diada de Sant Jordi a la plaça Major