TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 30 de març del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...18:30 "Informatiu de la tarda"

PLAY
Hora inicial
17:10

Hora final
18:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
L’ampliació de l’escola El Frigolet és una reclamació de fa temps.

Publicitat

Educació » Equipaments    + d'aquest tema
13/09/2019

Les classes a l’escola El Frigolet de Porqueres han començat amb normalitat tot i les obres d’ampliació

Arxius d'audio:

 
  •  13/09/2019

 

Porqueres    + d'aquesta zona

 

Els treballs per construir una nova aula van començar a finals de juny i la sectorització que s’ha fet de les obres fa que no interfereixin en el dia a dia del centre.

 

El mes de juliol passat van començar les obres d’ampliació de l’escola El Frigolet de Porqueres, a càrrec del departament d’Ensenyament. Els treballs, amb un cost d’uns 150.000 euros, preveuen la construcció d’una nova aula al centre, que havia quedat petit.

 

Està previst que les obres s’allarguin fins al desembre i, per tant, durant aquest primer trimestre del curs hauran de conviure amb les classes. La directora del Frigolet, Eva Peral, ha explicat que aquest dijous l’escola ha començat amb total normalitat i les obres no interferiran en el dia a dia del centre. De fet, els treballs ja es van plantejar de tal manera que no afectessin a les classes amb els alumnes, i hi ha una part del centre inhabilitada on els infants no poden accedir.

 

L’ampliació de l’escola El Frigolet és una reclamació de fa temps del propi centre, amb el recolzament de l’AMPA i l’Ajuntament de Porqueres. Finalment, el departament d’Ensenyament ha impulsat el projecte que, un cop acabat, suposarà una gran millora per a l’escola, que treballa per cicles i d’aquesta manera podrà atendre millor l’alumnat.

 

Aquesta, però, no és l’única reclamació de l’escola El Frigolet de Porqueres. Fa temps que també demanen a Ensenyament l’adequació del primer pis, una qüestió que no s’abordarà fins, com a mínim, l’any vinent.

TAGS: Frigolet

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Dimecres de 21h a 22h