TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 10 d'abril del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Les obres acabaran aquesta setmana, i Ensenyament vol posar el mòdul el dia 10.

Publicitat

Educació » Equipaments    + d'aquest tema
02/09/2019

Han començat les obres per instal·lar un nou mòdul a l’escola Camins

Arxius d'audio:

 
  •  02/09/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’Ajuntament de Banyoles ha assumit el cost del projecte, i la previsió és que el nou mòdul s’instal·li el 10 de setembre, tot i que després faltarà acabar la instal·lació i la connexió amb el centre actual.

 

La setmana passada van començar els treballs previs a la instal·lació d’un nou mòdul prefabricat a l’escola Camins. Concretament, s’estan fent els fonaments on haurà d’anar instal·lada la infraestructura, uns treballs que han anat a càrrec de l’Ajuntament de Banyoles.

 

El consistori ha assumit el cost de la redacció del projecte i de la construcció dels fonaments, a canvi que el departament d’Ensenyament accedís a col·locar el nou mòdul. Inicialment, el departament s’havia negat a dotar el centre de més espais de cara al proper curs, però després de diverses reunions amb la direcció, l’AFA i el consistori, es va arribar a aquest acord de co-finançament.

 

El fet que l’Ajuntament hagi hagut de redactar i aprovar el projecte ha fet retardar l’inici dels treballs, tot i que finalment han començat més aviat del previst. La regidora d’Educació de Banyoles, Ester Busquets, ha assegurat que les obres acabaran aquesta mateixa setmana, i la previsió d’Ensenyament és col·locar el barracó el dia 10 de setembre, just dos dies abans de l’inici de curs.

 

Tot i això, després quedaran les obres per connectar el nou mòdul amb l’actual centre, l’adequació dels accessos i les instal·lacions de llum i aigua. La regidora ha reconegut que el nou barracó ocuparà part del pati actual, però s’ha fet de tal manera que quedi més integrat a l’edifici actual.

 

Aquest setembre, l’escola Camins acollirà una nova línia de P3. Actualment, al centre, de recent creació, ja s’hi cursa fins a 5è de primària, superant els 200 alumnes.

TAGS: Camins, mòdul, barracó

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dijous de 22h a 23h

Segon dissabte de mes

De dilluns a divendres de 13:30 a 14:00