TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 04 de juliol del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
L'alcalde ha explicat que també milloraran les infraestructures per les deixalles

Publicitat

Govern Local    + d'aquest tema Medi Ambient » Residus, Reciclatge    + d'aquest tema
28/08/2019

L’Ajuntament de Sant Miquel engega una campanya per millorar la gestió dels residus

Arxius d'audio:

 
  •  28/08/2019

 

Sant Miquel de Campmajor    + d'aquesta zona

 

Es penjaran cartells informatius, s’il·luminaran els contenidors, s’instal·laran càmeres i es crearà una àrea per residus voluminosos.

 

L’Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor s’ha proposat de millorar la gestió dels residus al municipi. El consistori havia detectat que no tots els veïns llançaven correctament la brossa, i sovint hi havia bosses que es deixaven a fora dels contenidors.

 

A causa d’això, l’ens ha decidit engegar a partir del setembre una campanya de conscienciació entre els veïns per tal de millorar aquest aspecte. Per una banda, hi haurà una part pedagògica, que divulgarà les beceroles del reciclatge a través de cartells entre els veïns.

 

Amb tot, l’ens també inclourà mesures coercitives, com la instal·lació de càmeres que controlin les actituds incíviques referents als residus. A més, al costat de cartells divulgatius, també hi haurà cartells que informaran de les sancions que poden patir els veïns que no compleixin amb la normativa.

 

L’alcalde, Oriol Serrà, ha explicat a aquesta emissora que també milloraran les infraestructures per les deixalles, amb fanals que il·luminaran els contenidors i que funcionaran amb energia solar.

 

Al marge de totes aquestes actuacions, l’Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor també habilitarà una zona de recollida de residus voluminosos. Així, els veïns del municipi disposaran d’una àrea concreta per dipositar-hi mobles, electrodomèstics i ferralla electrònica.

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dilluns de mes

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00