TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 04 de juliol del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
En total, l’àmbit del projecte abasta una superfície de 1.360 m2

Publicitat

Urbanisme    + d'aquest tema Medi Ambient » Recs    + d'aquest tema
27/08/2019

La remodelació del tercer tram del Rec Major començarà en les pròximes setmanes

Arxius d'audio:

 
  •  27/08/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L'obra s’ha adjudicat per un import de 346 mil euros i consistirà en la recuperació de la llera del rec entre els carrers Jaume Butinyà i Blanquers.

 

El projecte de remodelació del tercer tram del Rec Major, entre els carrers Jaume Butinyà i Blanquers ja està adjudicat i les obres començaran pròximament. Igual com s’ha fet amb els dos trams anteriors, es tracta de recuperar la llera del rec i adequar-la perquè sigui practicable, configurant un itinerari a peu al costat del rec, des del carrer Muralla fins al carrer Blanquers. L'Ajuntament havia proposat la construcció d'un parc d'aigua com a millora del projecte, però l'empesa adjudicatària no l'ha inclòs en el pressupost i el consistori estudia assumir l'obra a part.  

 

Arranjament del salt i la turbina de Can Franch

 

En total, l’àmbit del projecte abasta una superfície de 1.360 m2. Tots els terrenys són de titularitat municipal després que fa uns mesos la família Juncà va cedir al consistori una parcel·la dins el marc d’actuació. La cessió inclou el salt d’aigua anomenat de Can Franch, on antigament hi havia hagut una turbina per aprofitar la força de l’aigua per a usos industrials. El regidor ha explicat que, igual com s’ha fet amb el Molí de la Victòria, el salt es deixarà preparat per si en un futur es vol tornar a aprofitar l’aigua per generar electricitat.

 

Els treballs, que s’iniciaran les pròximes setmanes, es van licitar amb un pressupost de sortida de 417.478 euros i s’han adjudicat a l’empresa Excavaciones Ampurdan 2000 S.L. per un import a la baixa de 346.508 euros, i incrementant la garantia de les obres fins a 4 anys.

TAGS: rec

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 10:10 a 11:30 i de 17:07 18:30

Diumenges de 10:00 a 11:00

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)