TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 11 de desembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...11:30 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
10:10

Hora final
11:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
La moció es va aprovar amb el vot a favor de tots els grups.

Publicitat

Govern Local    + d'aquest tema Política » Municipal    + d'aquest tema
23/08/2019

L’Ajuntament de Banyoles insta el govern espanyol a reactivar mesures d’ajuda als refugiats

Arxius d'audio:

 
  •  23/08/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

El consistori també ha aprovat una moció de suport a la democràcia i els drets civils a Mauritània.

 

L’Ajuntament de Banyoles va aprovar al darrer ple de finals de juliol dues mocions per unanimitat. D’una banda, es va aprovar una moció de suport a les persones refugiades, instant al govern espanyol que reprengui “l’esperit de l’Aquarius, acceptant els vaixells de les ONGs que fan rescat al Mediterrani”. Així mateix, demana que aturi “el retorn en calent de migrants que s’està fent especialment a les tanques de Ceuta i Melilla”; i insta al govern que promogui un pacte d’Estat per a l’asil, d’acord amb els pactes mundials sobre migració i refugi.

 

La moció es va aprovar amb el vot a favor de tots els grups, tot i que el regidor i portaveu de Convivència i Progrés, Joaquim Fernández, hi va fer un incís. Segons Fernández, cal una reflexió sobre les polítiques d’immigració i que tinguin caràcter europeu, i assegura que “els temps del com més serem més riurem s’ha acabat”.

 

Per altra banda, el ple també va aprovar, amb el vot a favor de tots els grups, una moció de suport a la democràcia i els drets civils a Mauritània. En aquesta moció, s’insta al govern de l’estat espanyol a fer les gestions oportunes perquè “en un país que manté relacions econòmiques tant a nivell estatal com europeu, siguin respectats els principis rectors de la democràcia i les llibertats civils i individuals, instant a l’alliberament dels presos polítics i a un recompte validat que garanteixi uns comicis nets i transparents”.

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)

Últim dissabte de mes de 14:00h a 15:00h