TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 30 de maig del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
La Fundació Cepaim treballa per la convivència i la cohesió social.

Publicitat

Educació    + d'aquest tema
12/08/2019

L’Ajuntament impulsa la figura dels educadors socials per ser més presents als barris

Arxius d'audio:

 
  •  12/08/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

A través de Cepaim s’ha rebut una subvenció que ha permès disposar d’un educador social als barris de Sant Pere i la zona centre, i un altre al barri de Canaleta, finançat pel propi consistori.

 

L’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Banyoles està impulsant el treball social comunitari amb l’objectiu de ser més presents als barris. La Fundació Cepaim, que treballa per la convivència i la cohesió social, ha rebut una subvenció del Ministeri d’Afers Socials per finançar la presència de dos agents socials als barris de Sant Pere i també a la zona centre.

 

La regidora de Benestar Social de Banyoles, Ester Busquets, ha detallat que els educadors als barris faran tasca de treball comunitari i de fer xarxa veïnal, igual com des de fa uns anys s’ha estat fent a Canaleta i a la Farga amb bons resultats.

 

Paral·lelament, l’Ajuntament de Banyoles també finança la presència d’un educador social al barri de Canaleta per treballar amb els joves temes com el civisme o el respecte per l’espai comú i l’espai privat. Segons ha explicat Busquets, la construcció de la pista Cruyff Court al barri ha millorat els problemes de convivència, però els joves de l’institut sovint utilitzen les entrades dels blocs d’habitatges com a zones d’oci i esbarjo, i l’educador social ha d’ajudar a millorar aquestes situacions.

 

La presència d’aquests educadors socials de barri complementa els serveis socioeducatius de la Farga i el de Canaleta - Can Puig, així com el socioeducatiu de Sant Pere, de recent creació en aquest altre barri de la ciutat.

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diada de Sant Jordi a la plaça Major

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19h

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)