TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 12 de desembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
El Punt Lila és coordinat per tècnics de Joventut i Benestar Social.

Publicitat

Cultura » Festes    + d'aquest tema
09/08/2019

El 10è Carnestoltes d’Estiu comptarà de nou amb el Punt Lila, que vetllarà per una festa lliure de masclisme

Arxius d'audio:

 
  •  09/08/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Es tracta del quart Punt Lila que s’instal·la en motiu d’una festa, una iniciativa que ofereix assessorament i suport a qualsevol persona o testimoni víctimes d’agressions masclistes.

 

El Carnestoltes d’Estiu de les Festes de la Mare de Déu d’Agost arriba a la 10a edició enguany. Com a novetat per aquesta edició, s’ha volgut confegir un caire intergeneracional a la proposta, amb activitats i concerts per a totes les edats: infants, adolescents i adults.

 

A banda de les novetats al cartell, aquesta 10a edició del Carnestoltes d’Estiu comptarà de nou amb el Punt Lila. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de Banyoles que consisteix en instal·lar una taula amb tècnics de Joventut i Benestar Social, que informen i donen suport a tothom que ho necessiti per combatre les agressions masclistes.

 

La regidora de Joventut de Banyoles, Gemma Feixas, ha detallat que en el Punt Lila del Carnestoltes d’enguany es repartirà merxandatge promocional contra actituds incíviques i masclistes, que també contindrà el número d’atenció de Salut Jove, a qui es podrà dirigir tothom que necessiti suport.

 

3 agressions ateses, i 3.000 joves informats

 

Aquest és el quart Punt Lila i, de fet, el primer que es va instal·lar va ser en el Carnestoltes d’Estiu de l’any passat. Fent valoració de les edicions anteriors, Feixas ha explicat que han atès 3 casos d’agressions masclistes i han informat uns 3.000 joves. En aquest sentit, el consistori vol reforçar aquesta iniciativa com a eina de suport als joves i d’informació a les famílies.

 

Campanya d’il·luminació de carrers

 

El Punt Lila serà situat a la zona del pavelló de la Draga, i paral·lelament a la campanya d’informació, també ha engegat una operació d’il·luminació de carrers. D’aquesta manera, es vol evitar que hi hagi punts foscos en les vies més transitades per accedir al Carnestoltes.

 

Enguany, la campanya del Punt Lila s’ha promocionat en el cartell de les Festes de la Mare de Déu d’Agost. El programa de la festa petita de Banyoles inclou 6 pàgines amb més informació d’aquesta iniciativa, com ara horaris, localització i telèfons de contacte en cas de ser víctima o testimoni d’una agressió masclista.

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Segon dissabte de mes

Tercer dissabte de mes de 12:00 a 13:00