TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 28 d'octubre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Ràdio

properes notícies 18:30 "Informatiu de la tarda"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Els treballs duraran uns dos mesos.

Publicitat

Esports » CNB    + d'aquest tema
01/08/2019

Han començat les obres d’ampliació del Club Natació Banyoles

Arxius d'audio:

 
  •  01/08/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Els treballs, pressupostats ens uns 100.000 €, modificaran els límits a la zona nord del Club arribant més enllà del carril bici, que haurà de canviar el recorregut.

 

El 2016 es va aprovar la revisió del Pla Especial de l’Estany, que en modificava els límits i permetia tirar endavant un projecte de remodelació i d’ampliació del Club Natació Banyoles.

 

Un pla de remodelació ambiciós

 

Aquest projecte de remodelació de les instal·lacions del Club s’anirà fent per fases. La primera ja es va dur a terme amb l’ampliació dels vestidors de la piscina exterior, que van doblar la seva capacitat.

 

Aquest mes de juliol ha començat una de les parts més importants: l’ampliació de les instal·lacions. Els treballs previs han començat, primer delimitant el perímetre de les obres; i ara ja amb la maquinària. La previsió és que els treballs durin un parell de mesos i que acabin a principis de la tardor.

 

El gerent del CN Banyoles, Albert Busquets, ha explicat que l’actuació suposarà la renovació de la tanca perimetral de les instal·lacions i que no afectarà el front d’Estany ni els plataners de la zona.

 

L’objectiu és ordenar la zona nord del Club millorant els accessos. Fins ara, quan hi havia alguna prova de rem els vehicles amb les embarcacions accedien a les instal·lacions passant molt a prop de l’Estany per La Draga. Amb aquests treballs, el Club confia solucionar aquest problema.

 

Canvi en el recorregut del carril bici

 

Els terrenys que l’Ajuntament ha cedit al Club per fer l’ampliació inclouen un tram del carril bici i del passeig. D’aquesta manera, el canvi més destacat de l’actuació serà la modificació del recorregut d’aquests.

 

Busquets ha explicat que els treballs d’ampliació suposaran una inversió d’uns 100.000 euros que pagarà íntegrament el Club, ja que de moment no hi ha prevista cap subvenció. Tampoc suposarà cap derrama per part dels socis.

 

També es farà un nou hangar

 

A més d’aquesta ampliació de les instal·lacions, el projecte de remodelació del Club Natació Banyoles també inclou la construcció d’un nou hangar per guardar embarcacions a prop de la pista de futbol sala, que substituirà el que hi ha actualment davant l’Estany. Aquesta fase, però, es deixar per més endavant.

TAGS: club, obres, ampliació

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Tercer dissabte de mes de 12:00 a 13:00

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts d'11:30 a 12:30 (reposició)

De dilluns a divendres de 13:30 a 14:00