TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 12 de desembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Publicitat

Urbanisme    + d'aquest tema
31/07/2019

Porqueres impulsa la neteja de parcel·les per començar la urbanització de Puig Surís l’any que ve

Arxius d'audio:

 
  •  31/07/2019

 

Porqueres    + d'aquesta zona

 

Els darrers mesos hi ha hagut moviments de compra-venda i de moment, el primer pas serà fitar les parcel·les i que els veïns puguin fer-hi la tanca perimetral.

 

El 2016, l’Ajuntament de Porqueres va aprovar de forma definitiva el projecte de reurbanització de Puig Surís, al nucli de Pujarnol.

 

Ara, el consistori ja ha fet la reparcel·lació de la zona, que ha resultat en 123 parcel·les, una vuitantena menys de les previstes al projecte inicial. Amb la reparcel·lació l’ajuntament volia “posar ordre” i fer que cada propietari disposi del títol de propietat corresponent.

 

L’alcalde de Porqueres, Francesc Castañer, ha explicat que els darrers mesos hi ha hagut moviments de compra-venda a la urbanització. A més, assegura que la intenció és fitar les diverses parcel·les passat l’estiu i començar la urbanització el mes de març de 2020.Neteja forestal de les parcel·les

 

Aquest mes de juliol, l’Ajuntament ha dut a terme també els treballs de neteja dels diferents espais públics de la urbanització de Puig Surís, que ha encarregat al centre especial de treball El Puig. El consitsori ha demanat també als propietaris que netegin les seves respectives parcel·les privades, amb l’objectiu de facilitar-ne la urbanització.

 

Castañer, ha explicat que després de donar un marge de temps suficient per dur a terme la neteja, es començarà a sancionar els veïns que no hagin complert amb el requeriment.

 

Nou equip de jardineria d’El Puig

 

Per dur a terme aquestes tasques de neteja a Puig Surís, el centre ocupacional El Puig ha estrenat nova maquinària especialitzada en neteja forestal. El centre ha adquirit recentment aquest material després de l’augment d’encàrrecs d’aquest tipus de neteja els últims mesos.

TAGS: francesc, casteñer

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimarts a les 20 h i dijous de 12:30 a 13:30 (reposició)

Segon dissabte de mes

Tercer dissabte de mes de 12:00 a 13:00