TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 11 de desembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
El GAP ha agafat el relleu al Consell Esportiu amb el casal d'estiu a Porqueres.

Publicitat

Esports    + d'aquest tema
25/07/2019

El Casal esportiu del Gimnàstica Artística Porqueres assoleix els 700 inscrits en la primera edició

Arxius d'audio:

 
  •  25/07/2019

 

Porqueres    + d'aquesta zona

 

Es tracta de l’únic casal d’estiu del municipi, i aplega activitats multiesportives amb sortides a Porqueres, a la piscina, jocs i tallers lúdics.

 

El Gimnàstica Artística Porqueres ha assumit les regnes, per primera vegada, del casal estival del municipi. Aprofitant l’experiència de l’entitat en el lleure infantil al llarg de la temporada, han fet el salt al lleure d’estiu amb l’organització del Casal esportiu de Porqueres.

 

Es tracta de l’únic casal del municipi durant els mesos d’estiu, i tot i que l’esport n’és un element important, és obert a altres activitats lúdiques. Així, tot i que el GAP en sigui l’impulsor, no es limita a la gimnàstica artística, sinó que també organitza sortides a Porqueres, marxes en cavall i en bicicleta, banys a la piscina, jocs tradicionals i diversos tallers, com el de pintura amb l’artista Gonzalo Tabuenca.

 

El GAP s'estrena en l'organització

 

Si bé aquest mateix casal va ser organitzat pel Consell Esportiu l’any passat, l’Ajuntament de Porqueres va comunicar a les entitats del municipi que calia que algú li agafés el relleu. La presidenta del GAP, Ariadna Bassols, ha explicat als micròfons d’aquesta emissora que ja feia uns quants anys que havien pensat de dirigir el casal, i que la decisió de presentar-s’hi ha sigut l’encertada.

 

Els nens i famílies, satisfets amb el casal

 

En el primer any de gestió del casal, el club porquerenc ha assolit unes bones xifres d’inscripció. En total, uns 700 nens s’hi han inscrit, i tot i que encara hi ha vacants en setmanes d’agost i setembre, en general s’han omplert les places ofertades, unes 200 per setmana.

 

Bassols ha explicat que preveien xifres de participació semblants a les d’anys anteriors, però que, en ser el seu primer any com a organitzadors, creien que podien ser més baixes. Considerant com ha evolucionat tot plegat, fan una valoració positiva, tant des del punt de vista d’inscripcions com de satisfacció dels nens i les seves famílies.

 

El Casal esportiu de Porqueres es fa de dilluns a divendres de les 9 del matí a la 1 del migdia a les instal·lacions de l’escola L’Entorn. És dirigit a nens d’entre 3 i 12 anys, i compta amb 10 grups, que els separen per edat. Tot i que la majoria de places ja s’han omplert, encara hi ha setmanes d’agost i setembre amb vacants.

TAGS: GAP, Casal, esportiu

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diumenges de 12:00 a 13:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Primer dissabte de mes