TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 30 de març del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...20:00 "Primeres impressions"/ properes notícies 22:00 "Informatiu Nit"

PLAY
Hora inicial
19:00

Hora final
20:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Les obres estan pressupostades en uns 398.000 euros.

Publicitat

Educació » Equipaments    + d'aquest tema
23/07/2019

Comencen les obres d’ampliació de l’escola de Sant Esteve de Guialbes, que s’allargaran fins al gener

Arxius d'audio:

 
  •  23/07/2019

 

Vilademuls    + d'aquesta zona

 

Les obres permeten al centre guanyar 200 metres quadrats i la redistribució dels espais actuals.

 

L’escola de Sant Esteve de Guialbes, l’única de Vilademuls, acull infants dels 12 pobles que té el municipi. Actualment, compta amb 6 aules i més de 90 alumnes. El centre estava pendent d’una ampliació des de fa temps i finalment les obres van començar la setmana passada.

 

Tres aules noves, biblioteca, lavabos i despatx

 

Les obres, pressupostades en uns 398.000 euros, consistiran en remodelar 130 m2 convertint una aula, els lavabos vells i l’entrada en una nova aula i una biblioteca. També es farà una ampliació a la banda oest de l’escola que inclourà dues aules d’infantil de 50 m2, uns lavabos infantils, un despatx i un petit magatzem, que ocuparan uns 200 metres quadrats més.

 

L’alcalde de Vilademuls, Àlex Terés, ha explicat que tot i que està previst que les obres s’allarguin fins al mes de gener, espera que les aules que es remodelen de l’actual edifici ja estiguin a punt quan comenci el curs.

 

Més espai de pati amb la retirada d’un dipòsit

 

Per compensar la pèrdua de pati que suposarà l’ampliació, s’ha previst treure el dipòsit d’aigua situat al recinte de l’escola, que es traslladarà als afores del nucli de Sant Esteve. L’actuació, però, no es podrà fer fins a l’octubre o el novembre, quan no hi hagi tanta falta d’aigua.

 

Tancaments d’alumini i parquet

 

El projecte també inclou la intal·lació d’una caldera de pèl·lets per donar calefacció a tota l’escola. L’ajuntament també s’encarregarà de canviar tots els tancaments de l’edifici, que seran d’alumini. Paral·lelament, l’associació de famílies del centre, juntament amb els mestres, ha posat parquet a dues aules i pintat una part de l’escola.

 

L’escola de Sant Esteve, d’una sola planta, es va construir en època de la República i, al llarg dels anys, ha experimentat diversos canvis per adaptar-la a les noves necessitats. L’última reforma data de l’any 2011.

 

Documents adjunts:

Document adjunt de Comencen les obres d’ampliació de l’escola de Sant Esteve de Guialbes, que s’allargaran fins al gener

TAGS: escola, guialbes

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)

Dimarts de 21:00 a 22:00 i dimecres de 12:30 a 13:30 (reposició)