TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 30 de maig del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
La Taula està formada per diversos ens i entitats del Pla de l'Estany i Gironès.

Publicitat

Societat » Sanitat, Salut    + d'aquest tema
16/07/2019

L'Àrea de Benestar Social ha creat la Taula de Salut Mental del Pla de l’Estany

Arxius d'audio:

 
  •  16/07/2019

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Està formada per professionals d’entitats públiques i privades, i neix com un espai de debat i treball conjunt per millorar l’atenció a les persones que tenen una malaltia mental i els seus familiars.

 

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany va constituir dimecres passat la Taula de Salut Mental impulsada per l’Àrea de Benestar Social. Aquesta taula territorial vol implicar els diferents agents del territori en un treball conjunt i compartit, obrint un espai de debat i coordinació. La iniciativa prioritza el benestar de les persones que pateixen una malaltia mental i els seus familiars a través d’una perspectiva transversal i comunitària.

 

La Taula està formada per representants del Centre de Salut Mental del Gironès i el Pla de l'Estany; de l'Àrea Bàsica de Salut de Banyoles; dels Serveis d'Atenció a la Dependència i dels Serveis Socials Bàsics del Consell Comarcal del Pla de l'Estany; del Centre El Puig; del Centre CANAAN; representants de l'Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques; i membres de l'Associació Reeixir - Noves Ales, creada fa uns mesos a la comarca.

 

Un espai de col·laboració

 

La taula vol fer operatius tots els recursos, tant els humans com els econòmics, i impulsar noves línies de treball i accions en relació amb la Salut Mental a la comarca. A més d’afavorir el treball en xarxa es volen desenvolupar campanyes i projectes d’informació i sensibilització sobre aquest tema.

TAGS: taula, de, salut, mental

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dilluns de mes

Últim dissabte de mes a les 12:00h

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)