TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 06 de juny del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Al capdavant de els àrees es situarà cinc tinents d’alcalde del consistori.

Publicitat

Política    + d'aquest tema
05/07/2019

El govern de Banyoles s’estructurarà en cinc grans àrees i cinc tinences d’alcaldia

Arxius d'audio:

 
  •  05/07/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Cada àrea es divideix en diferents regidories, que són pràcticament les que hi havia fins ara, i l’alcalde s’encarregarà de la coordinació general.

 

El ple d’aquest dijous també ha ratificat l’organigrama del nou govern municipal de Banyoles. S’estructurarà en cinc grans àrees, al capdavant de les quals se situarà cadascun dels cinc tinents d’alcalde del consistori.

 

http://www.radiobanyoles.cat/upload/noticia/00-cartipas-banyoles-19-23.pdf

 

El primer tinent d’alcalde serà Jordi Congost, que encapçalarà l’àrea de Serveis Territorials. Dins aquesta àrea, Albert Tubert repetirà com a regidor d’Urbanisme i activitats i assumirà, a més, la regidoria de Medi Ambient i Batlle d’aigües. En aquesta mateixa àrea, Lluís Costabella repetirà com a regidor de Via Pública i, Jordi Congost, d’Habitatge i programes de barris.La segona gran àrea serà la de Serveis Generals, encapçalada per Ester Busquets, segona tinent d’alcalde. Dins aquesta àrea, Jordi Congost serà el regidor de Recursos Humans i Clàudia Massó, d’Administració, Comunicació i Participació, Noves Tecnologies i Oficina d’Atenció Ciutadana.Miquel Cuenca serà el tercer tinent d’alcalde i dirigirà l’Àrea de Serveis a les persones, dins la qual ell mateix serà el regidor de Cultura i patrimoni cultural i de Festes. Jordi Congost repetirà com a regidor d’Esports i Ester Busquets com a regidora d’Educació i Benestar Social. Gemma Feixas s’incorpora com a regidora de Joventut i Anna Tarafa, serà la nova regidora de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció Econòmica.


Lluís Costabella serà quart tinent d’alcalde i encapçalarà l’Àrea de Seguretat Pública, on ell mateix assumirà les regidories de Policia i Sancions.

 

Per últim, Anna Tarafa, com a cinquena tinent d’alcalde, dirigirà l’Àrea de Serveis Econòmics, on Gemma Feixas serà la regidora d’Hisenda i Serveis Econòmics.L’alcalde, Miquel Noguer, ha destacat que l’organigrama no varia gaire respecte l’anterior mandat, i respecta l’estructura definida dins la nova valoració dels llocs de treball que s’ha fet recentment a l'Ajuntament.

 

Al ple d’aquest dijous també es van crear les comissions informatives de caràcter estable de l’Ajuntament i el règim de sessions, per unanimitat de tots els grups; la delegació de competències del ple a la Junta de Govern Local i a l’Alcaldia, així com el nomenament de representants als òrgans col·legiats, aquests dos punts amb els vots de JxCAT. També es va aprovar una modificació de crèdit per valor de 110.000 euros.

 

Documents adjunts:

Document adjunt de El govern de Banyoles s’estructurarà en cinc grans àrees i cinc tinences d’alcaldia

TAGS: cartipàs, alcaldia

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dissabte de mes de 14:00h a 15:00h

Diumenges de 10:00 a 11:00

Dimarts de 21:00 a 22:00 i dimecres de 12:30 a 13:30 (reposició)