TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 09 de desembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...20:00 "Primeres impressions"/ properes notícies 22:00 "Informatiu Nit"

PLAY
Hora inicial
19:00

Hora final
20:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
L’escola Can Puig ha introduït el programa eTwinning i Generació Plurilingüe.

Publicitat

Educació    + d'aquest tema
01/07/2019

L’escola Can Puig tanca el curs amb la participació a dos programes d’innovació pedagògica en anglès

Arxius d'audio:

 
  •  01/07/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Es tracta del projecte Generació Plurilingüe d’aprenentatge de llengües a través de les matèries, i l’intercanvi de coneixements entre centres escolars a través d’eTwinning.

 

L’escola Can Puig de Banyoles ha participat al llarg d’aquest curs en dos programes d’innovació pedagògica per millorar la competència de l’alumnat en llengües estrangeres. D’una banda, el centre ha participat al programa Generació Plurilingüe (GEP), que té com a objectiu incrementar el temps d’exposició de l’alumnat a la llengua anglesa a través d’una assignatura concreta.

 

El programa té una durada de tres cursos, dos de formació del professorat i un d’implementació. Aquest és el segon curs de l’escola Can Puig, però han optat per començar a dur-lo a terme en paral·lel a la formació. Concretament, els alumnes de 1r a 6è han fet una part dels continguts de l’àrea de medi natural, un tema per trimestre, en anglès.

 

La cap d’estudis, Eva Zamudio, i una de les mestres participants al projecte, Cristina Colminero, han explicat que l’objectiu principal del projecte és millorar la comunicació dels alumnes en anglès, més que la correcció gramatical.

 

A banda del programa Generació Plurilingüe, l’escola Can Puig també s’ha introduït aquest curs al programa eTwinning. Es tracta d’una plataforma de contacte entre dos o més centres escolars europeus de països diferents sobre un tema acordat prèviament. Des del centre s’han animat i han dut a terme diversos projectes eTwinning, un sobre l’etiquetatge dels arbres de l’escola en anglès amb una escola de Portugal, i un altre d’intercanvi de postals de Nadal amb diferents centres europeus. Una altra de les mestres implicades, Núria Parareda, ha destacat l’increment de motivació dels alumnes pel fet d’estar fent una tasca amb un objectiu i un destinatari concrets.

 

Els dos projectes continuaran el curs que ve al centre amb l’objectiu de consolidar-los com a complement als coneixements de llengua estrangera dels alumnes.

TAGS: can, puig

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dissabte de mes a les 12:00h

Diumenges de 10:00 a 11:00