TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 06 de juliol del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

PLAY
Hora inicial
14:00

Hora final
23:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
L'enderroc arriba un any després que l’empresa hagi traslladat l'activitat.

Publicitat

Urbanisme » Obres públiques    + d'aquest tema
27/06/2019

L’Ajuntament de Cornellà del Terri ha iniciat l’enderroc de l’empresa SAT Agater, al centre del poble

Arxius d'audio:

 
  •  27/06/2019

 

Cornellà del Terri    + d'aquesta zona

 

Els treballs, pressupostats en 90.000 euros, continuaran amb l’adequació de l’espai com a aparcament.

 

Aquest dimecres ha començat la darrera fase dels treballs d’enderroc de l’empresa SAT Agater de Cornellà del Terri, ubicada davant de l’Ajuntament. Les obres van començar la setmana passada amb la retirada de l’uralita que hi havia al sostre, seguint la normativa de seguretat que marca la Generalitat, i aquesta setmana s’ha iniciat l’enderroc físic. L’alcalde, Salvador Coll, ha detallat que els treballs s’allargaran unes tres setmanes, i permetran adequar l’espai com a aparcament al centre del poble i per a fires.

 

L’enderroc de les antigues instal·lacions de SAT Agater s’ha fet un any després que l’empresa hagi traslladat l’activitat al polígon industrial de Pont-Xetmar, al mateix municipi, a les instal·lacions de SAT Suís. Empresa i ajuntament van signar l’acord pel trasllat a finals de 2016, després que s’aprovés per ple el novembre d’aquell any. Llavors, el consistori es va comprometre a enderrocar les instal·lacions en un màxim de cinc anys.

 

90.000 € per l'adequació

 

Salvador Coll ha celebrat el final d’un procés que beneficiarà el municipi, millorant la imatge d’entrada al centre i disposant d’un espai cèntric proper al consultori local i a l’escola municipal.

 

Les obres d’enderroc i posterior adequació de l’espai estan pressupostades en 90.000 euros, a càrrec de l’Ajuntament. La propietat de la finca continua a mans de l’empresa SAT Agater i el consistori pagarà un lloguer per a fer ús de l’espai de forma temporal.

TAGS: Sat, agater

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dissabte de mes a les 12:00h

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.

Primer dissabte de mes