TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 17 de setembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
La gestió d’aquests recursos la realitzarà l’Àrea de Benestar Social.

Publicitat

Societat » Serveis Socials    + d'aquest tema
29/05/2019

El Consell Comarcal signa una col·laboració amb l’Obra Social “la Caixa” per valor de 10.000 euros

Arxius d'audio:

 
  •  29/05/2019

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Els diners serviran per finançar algunes de les activitats i serveis de l’Àrea de Benestar Social de l’ens.

 

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany rebrà 10.000 euros de l’Obra Social “la Caixa” per finançar diferents programes i serveis. La gestió d’aquests recursos la realitzarà l’Àrea de Benestar Social del Pla de l’Estany i servirà per finançar part del servei d’atenció a les situacions de violència, el programa Gent Gran Activa i la Trobada comarcal de la Gent Gran. CaixaBank, a través de la seva Obra Social, s’ha compromès a col·laborar amb l’ens comarcal finançant una part d’aquests programes.

 

D’una banda, el servei d’atenció psicològica a les dones que pateixen o han patit violència (SIAD), ofereix suport a la dona per millorar el seu benestar, acompanyar-la en la presa de decisions, en l’elaboració de la situació viscuda i en la recuperació dels propis recursos i competències.

 

El Programa Gent Gran Activa, gestionat també per l’Àrea de Benestar social, inclou un conjunt d’activitats organitzades per evitar les situacions de soledat, aïllament, la immobilitat i l’agreujament de problemes específics de salut. Té com objectiu millorar el benestar físic, psíquic i social de les persones grans. S’ofereixen sessions d’activitats físiques com gimnàstica de manteniment, gimnàstica per a persones amb mobilitat reduïda, ioga, relaxació i aiguagim.

 

I finalment, la Trobada esportiva de la gent gran, les xerrades informatives sobre temàtiques del seu interès i la Trobada comarcal de la Gent Gran són accions que formen part del Consell Consultiu de la Gent Gran i que tenen com a objectiu vetllar per la participació de les persones grans de la comarca en les decisions i les mesures que els afecten.

TAGS: Consell, obra, social, Caixa

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dilluns de mes

Últim dissabte de mes a les 13h

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)