TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 02 de juny del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
L’error no suposarà cap canvi real en l’elecció d’escons.

Publicitat

Política    + d'aquest tema
29/04/2019

Els vots al Front Republicà no s’han traslladat correctament a les dades oficials a Banyoles i Fontcoberta

Arxius d'audio:

 
  •  29/04/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

Fontcoberta    + d'aquesta zona

 

A Fontcoberta, el recompte provisional del Ministeri assigna 62 vots a la formació Convergents, i a les actes reals dels col·legis electorals es demostra que corresponen a la llista cupaire.

 

La publicació dels resultats de les eleccions s’han de revisar amb lupa. I un exemple és el que ha passat amb els vots al Front Republicà a la comarca. Les plantilles per traslladar les dades dels vots de les actes que fan els responsables dels col·legis electorals a la comunicació oficial del Ministeri de l’Interior giraven l’ordre entre el Front Republicà i la llista Convergents.

 

Un cas paradigmàtic és a Fontcoberta. L’aplicatiu oficial del ministeri no dona cap vot al Front Republicà. Però molts veïns del municipi se n’han adonat perquè han votat la llista, impulsada per Poble Lliure. A l’acta de tancament de les votacions al col·legi electoral del municipi en consten 62 a Front Republicà, però en els resultats oficials provisionals la llista té 0 vots al municipi. En canvi la llista anomenada Convergents en suma 62, quan en realitat en té només 2. A més, l’error també s’ha constatat a Banyoles, amb 151 vots assignats a Convergents que en realitat eren per Front Republicà.

 

L’error, que no suposarà cap canvi real en l’elecció d’escons, s’ha de solucionar els propers dies amb la revisió que fan les formacions.

TAGS: eleccions, generals, front, Republicà, Convergents

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimarts a les 20 h i dijous de 12:30 a 13:30 (reposició)

Divendres de 19h a 20h