TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 22 de febrer del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 13:00 "Hora extra"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El nucli de Santa Maria.

Publicitat

Urbanisme » Obres públiques    + d'aquest tema
05/04/2019

Camós ha aprovat el projecte per portar l’aigua potable al veïnat de Santa Maria

Arxius d'audio:

 
  •  05/04/2019

 

Camós    + d'aquesta zona

 

Es tracta d’una de les poques zones del municipi sense xarxa d’aigua, i és un dels grans projectes de l’actual equip de govern.

L’Ajuntament de Camós va aprovar al ple del mes de març el projecte per portar l’aigua potable al veïnat de Santa Maria de Camós. És un projecte pendent des de fa molts anys al municipi, que preveu connectar la xarxa d’aigua potable, que s’acaba a la zona de l’Ajuntament, fins al veïnat de Can Padrés, resseguint el traçat de la carretera que va fins a Palol de Revardit.

 

L’alcalde, Josep Jordi, destaca que el projecte beneficiarà una quarantena de masies disseminades que fins ara es nodreixen de l’aigua de pous particulars.

 

El projecte de portada d’aigua a Santa Maria de Camós està pressupostat en 508.000 euros. L’Ajuntament preveu assumir bona part del cost amb fons propis a través d’una modificació de crèdit, però també està treballant per aconseguir una aportació de l’Agència Catalana de l’Aigua i la Diputació de Girona. Un cop aprovat, el projecte està en període d’exposició pública, i el consistori preveu que es pugui tirar endavant de cara a la tardor.

 

La portada d’aigua a Santa Maria se suma al projecte fet l’any passat de fer arribar la xarxa al veïnat de Salt Dalmau. L’objectiu és acabar tenint tots els barris connectats a la xarxa, tot i que encara quedaran habitatges aïllats on serà difícil fer la connexió.

TAGS: Aigua, Santa, Maria, Camós

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19h

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)