TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 30 de març del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...18:30 "Informatiu de la tarda"

PLAY
Hora inicial
17:10

Hora final
18:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
La variant de Banyoles actualment té dos carrils i passarà a tenir un carril addicional.

Publicitat

Transports » Carreteres    + d'aquest tema
05/03/2019

La Generalitat ha aprovat definitivament el projecte d’ampliació i millora de la variant de Banyoles

Arxius d'audio:

 
  •  05/03/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Es tracta del tram de la C-66 entre Serinyà i Cornellà del Terri, on es construirà un carril addicional per millorar la seguretat a la via.

 

La Generalitat ha aprovat definitivament el projecte per construir un carril addicional al tram de la C-66 que va des del bar les Coves de Serinyà fins a l’empresa Haribo de Cornellà del Terri, pendent de licitació.

 

La variant de Banyoles, que actualment té dos carrils, passarà a tenir un carril addicional que s'anirà alternant en un i altre sentit per permetre avançaments més segurs. La Generalitat preveu destinar-hi més de 8 milions d'euros per millorar la seguretat i posar al dia aquesta via construïda els anys 90.

 

Amb uns mesos de retard

 

La Generalitat va presentar el projecte la tardor passada, i preveia licitar els treballs abans de finals de 2018. Finalment però, l’obra s’ha aprovat ara, i s’està pendent de licitació. Les dades les ha donat aquest dilluns l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, que ha celebrat que es continuïn complint els passos del projecte, i preveu que les obres puguin començar aquest estiu.

 

Entre les actuacions previstes, hi ha la construcció d'un separador central per evitar xocs frontals (en els darrers anys hi ha hagut accidents mortals per aquest motiu) alhora que s'allargaran els trams d'incorporacions i sortides amb les carreteres secundàries, on també es construiran sis rotondes als enllaços que hi ha actualment.

TAGS: variant, C-66

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19h

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts d'11:30 a 12:30 (reposició)

Dimarts a les 20 h i dijous de 12:30 a 13:30 (reposició)