TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 22 de setembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
L'empresa fa una previsió d'uns 7.200 viatges anuals.

Publicitat

Economia » Turisme    + d'aquest tema
05/02/2019

L’Ajuntament de Banyoles ha renovat la concessió del Tren Pinxo per 10 anys més

Arxius d'audio:

 
  •  05/02/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

La UTE formada per l’empresa Teisa i Magda Ruiz, conductora del tren, va ser l’única oferta presentada a la convocatòria. La renovació de la concessió es va aprovar a finals de desembre per junta de govern.

 

El passat 28 de desembre, la Junta de Govern Local de Banyoles va atorgar la concessió d’ús especial de la via pública per a l’explotació del servei de tren turístic a l’UTE formada per la fins llavors conductora, Magda Ruiz, i Teisa. La societat, que ja prestava el servei del Tren Pinxo a Banyoles des de l’estiu del 2014, va ser l’única oferta presentada al concurs convocat fa uns mesos per renovar la concessió del servei.

 

La regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Joana Vilà, ha detallat que l’empresa va aconseguir 77,5 punts dels 100 possibles, i es va valorar la nova proposta de gestió i la rebaixa de tarifes.

 

Tarifes amb diversos descomptes

 

Concretament, la proposta presentada contempla la gratuïtat dels tiquets per als menors de 3 anys, de 2,5 euros per als nens i nenes de 3 a 12 anys, de 4,5 euros per als adults i de 3,5 euros tant pels jubilats com per als grups de més de 25 persones. En aquest sentit, hi ha una reducció sobre el preu màxim establert al plec de clàusules de 25 cèntims en els adults i de 50 cèntims en els jubilats. A banda, s’estableixen descomptes per als turistes que s’allotgin a la ciutat i a la comarca, mentre que els esportistes que facin estades d’entrenament a Banyoles podran fer-ne ús gratuït.

 

La concessió, que del 2002 al 2013 havia tingut l’empresa Tren Pinxo SLU i l’Ajuntament va rescatar per a aplicar-hi millores, s’estableix ara per un període de 10 anys, amb possibilitat de dos més de prórroga.

 

L’UTE formada per Teisa i Magda Ruiz haurà d’abonar un cànon anual de 100 euros a l’Ajuntament, i la previsió és de fer uns 7.200 viatges anuals. També s’ha instal·lat un nou sistema expenedor de tiquets que permet tenir un major control i fer estadístiques de viatges.

TAGS: Tren, pinxo

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dijous de 21:00 a 22:00 i divendres d'11:30 a 12:30 (reposició)

Dijous de 20:00 a 21:00

Últim dilluns de mes