TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 08 d'agost del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
El ple s'ha celebrat aquest dimecres al vespre.

Publicitat

Política » Comarcal    + d'aquest tema
17/01/2019

El Consell Comarcal aprova la millora salarial dels treballadors

Arxius d'audio:

 
  •  17/01/2019

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

El ple de l’ens ha establert un augment del 2,25% seguint el decret llei de l’estat en el punt més destacat del ple d’aquesta setmana.

 

El ple ordinari del Consell Comarcal d’aquest dimecres ha aprovat l’increment del Salari Mínim Interprofessional i dels salaris dels empleats públics del Consell Comarcal, aplicant l’increment retributiu del 2,25% a tot el personal del Consell Comarcal. L’ens aplica així el decret llei del govern estatal sobre l’augment del sou dels treballadors públics, i també es reserva l’opció d’un increment addicional del 0,25% a partir del juliol si l’IPC augmenta en els barems marcats per l’Estat. Tot plegat també és fruit de l’acord sobre la valoració dels llocs de treball que l’ens i els treballadors van acordar i aprovar fa uns mesos. Precisament en el ple d’ahir el Consell també ha aprovat la resolució a les al·legacions de la valoració dels llocs de treball.

 

Des de l’equip de govern asseguren que les millores “proporcionen una millora als treballadors i donen un reconeixement per la seva feina”. El ple també ha aprovat que l’ajuntament de Sant Miquel de Campmajor ampliï el conveni de gestació, recaptació i inspecció de tributs, com l’ICIO, la taxa d’escombraries o la plusvàlua a favor del Consell Comarcal del Pla de l’Estany.

 

El ple, previst per les 7 de la tarda, es va avançar perquè els alcaldes de la comarca, molts d’ells consellers comarcals, poguessin desplaçar-se a Girona per participar en la concentració convocada per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) per rebutjar les detencions de la Policia Nacional a Girona d’aquest dimecres.

TAGS: Consell, Comarcal, millora, sous, treballadors

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dilluns de mes

Diada de Sant Jordi a la plaça Major

Dijous de 20:00 a 21:00