TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 26 de maig del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Matí de sardanes

i després...11:00 "Hora extra"

PLAY
Hora inicial
10:00

Hora final
11:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Una quinzena d’entitats van participar a la presentació d'aquesta nova iniciativa.

Publicitat

Esports    + d'aquest tema
05/12/2018

El Consell Esportiu crea una Comissió d’Entitats Esportives Comarcal per reforçar vincles

Arxius d'audio:

 
  •  05/12/2018

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Vol ser una plataforma per donar resposta a interessos comuns i un dels primers objectius serà una proposta de programació formativa conjunta.

 

El passat 27 de novembre el Consell Esportiu del Pla de l’Estany va presentar a més d’una quinzena d’entitats la voluntat de crear una Comissió d’Entitats Esportives Comarcal. El director tècnic del Consell, Xavi Batchellí, ha explicat que l’objectiu de la comissió és reforçar vincles, detectar necessitats, revisar els models de relació actuals i crear una plataforma on compartir dubtes, preocupacions i donar resposta a interessos comuns.

 

La comissió és oberta a qualsevol entitat esportiva inscrita o adscrita al registre del Consell Català de l’Esport amb seu a la comarca del Pla de l’Estany.

 

Programació conjunta

 

A la reunió de presentació es van començar a plantejar els objectius concrets que buscarà la comissió. Un dels primers i principals serà establir una programació formativa conjunta entre les entitats del Pla de l’Estany. També s’ha posat sobre la taula la possibilitat de mancomunar serveis externs especialitzats per totes les entitats.

 

Per més endavant es volen crear avantatges per les entitats vinculades organitzativament als Jocs Esportius Escolars de Catalunya. I també aposten per millors condicions per fer cursos de monitors per tècnics vinculats a l’esport escolar.

 

La propera reunió serà el dia 24 de gener i allà s’han d’anar concretant els propers passos i marcar les prioritats. La iniciativa està impulsada pel Consell Esportiu i té el suport dels ajuntaments i el Consell Comarcal.

TAGS: comissió, entitats, esportives, consell, esportiu

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diumenges de 10:00 a 11:00

Els últims dimecres de mes de 19h a 20h