TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 22 de setembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
A Banyoles hi ha una vintena d’habitatges turístics, el 90% dels quals estan regulats.

Publicitat

Urbanisme » Habitatge    + d'aquest tema Economia » Turisme    + d'aquest tema
26/11/2018

L’Ajuntament de Banyoles continua treballant en el document que ha de regular els habitatges d’ús turístic

Arxius d'audio:

 
  •  26/11/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Es preveu que abans de finals d’any estigui a punt l’esborrany del nou reglament, tal com preveia la moció aprovada fa més d’un any.

 

Al ple de juliol de l’any passat, l’Ajuntament de Banyoles va aprovar una moció per regular els habitatges d’ús turístic de la ciutat. Al document, presentat a instàncies d’ICV i aprovat per unanimitat, el consistori es comprometia, entre d’altres, a redactar una ordenança reguladora d’aquest tipus d’habitatges abans de finals del 2018. A més, també preveia revisar els actuals pisos turístics per controlar-ne l’ús i disminuir-ne les possibles problemàtiques; i fer un estudi de les necessitats turístiques de la ciutat.

 

Al ple de finals d’octubre, a falta de dos mesos per acabar l’any, el regidor d’ICV, Joan Luengo, va preguntar per com estava la redacció del document regulador. El regidor d’Habitatge, Jordi Congost, va respondre que s’hi estava treballant i que properament es presentaria l’esborrany. Congost va puntualitzar que hi ha pocs ajuntaments que disposin d’un document semblant.

 

Una vintena de pisos turístics

 

A Banyoles hi ha una vintena d’habitatges d’ús turístic, el 90% dels quals estan regulats. Pel que fa a la resta, segons va detallar el regidor, es treballa per a legalitzar-los conjuntament amb el Departament d’Habitatge de la Generalitat, que és qui té la potestat per actuar en aquest àmbit.

 

TAGS: pisos, turístics

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dissabte de mes a les 12:00h

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts d'11:30 a 12:30 (reposició)