TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 12 de desembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
El trasllat de la parada actual no es preveu a curt termini.

Publicitat

Transports    + d'aquest tema
13/11/2018

L’Ajuntament de Banyoles no veu viable el trasllat de la parada de bus a la plaça dels Turers

Arxius d'audio:

 
  •  13/11/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Els usuaris del bus en sentit Olot s’han d’esperar sobre la vorera i el regidor d’ICV s’ha queixat en diverses ocasions al ple d’aquesta situació.

 

L’Ajuntament de Banyoles està valorant diverses opcions per traslladar la parada de la TEISA en sentit Olot, ubicada a l’Avinguda Països Catalans entre els carrers Porta dels Turers i Àngel Guimerà. Actualment, els busos que venen de Girona i paren a Banyoles descarreguen els passatgers en una vorera no gaire ample i molt transitada. És just davant per davant de la parada de la TEISA en sentit Girona, però en aquest cas sí que hi ha una marquesina i els passatgers disposen de més espai.

 

La qüestió s’ha debatut en diverses ocasions al ple de l’Ajuntament. Al ple del mes de març, el regidor d’ICV, Joan Luengo, va plantejar l’opció de traslladar la parada a la plaça dels Turers; i al ple de finals d’octubre va tornar a insistir en aquesta opció. L’alcalde, Miquel Noguer, va respondre que han estudiat diferents opcions i la dels Turers no sembla la més viable ja que només hi cabria un autobús en línia. A més, l’emplaçament està pendent d’una reforma i s’hauria de veure com s’inclou aquesta opció dins el projecte.

 

El trasllat al Pg. de la Indústria, descartat

 

Una altra de les alternatives plantejades anteriorment era la d’ubicar la parada dels busos en sentit Besalú al passeig de la Indústria, una opció que ja va ser descartada en un principi, i ara més tenint en compte la gran reforma que es preveu en aquesta via, que en el tram final es convertirà en peatonal.

 

L’equip de govern reconeix els inconvenients de la parada actual de la TEISA en sentit Olot, sobretot els dies que plou, quan els usuaris s’esperen als porxos dels comerços de la zona. Assegura que s’estan valorant les diferents opcions però, de moment, sembla que el trasllat no es preveu a curt termini.

TAGS: parada, TEISA

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dijous de 20:00 a 21:00

Últim dilluns de mes