TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 21 de febrer del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Les obres que s’han dut a terme des del setembre.

Publicitat

Esports » CNB    + d'aquest tema
29/10/2018

El CNB ha acabat l’ampliació dels vestidors de la piscina exterior

Arxius d'audio:

 
  •  29/10/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Doblen la capacitat i és el primer pas per renovar tota la zona nord exterior, canviant la tanca perimetral i reubicant l’hangar de rem.

 

Aquesta setmana han acabat les obres que s’han dut a terme des del setembre per ampliar els vestidors de la piscina exterior del Club Natació Banyoles. Els treballs han consistit en doblar la capacitat per poder adequar l’espai al gran nombre d’usuaris de la piscina i també s’ha millorat el servei d’aigua calenta.

 

El president, Albert Comas, ha detallat que era una demanda dels socis i una actuació necessària tenint en compte que la piscina exterior acull la majoria de cursets.

 

Següent fase, la tanca perimetral

 

Seguint el que recull el Pla Especial de l’Estany, el següent pas serà el canvi de la tanca perimetral, els límits del Club i els accessos amb la Draga. De fet, es modificarà el recorregut del carril bici a tocar de les instal·lacions, ja que una part del terreny entre la tanca actual i el Parc de la Draga passarà a incloure’s al Club Natació Banyoles. Això també suposarà renovar tota la tanca perimetral i millorar els accessos des del parc per l’entrada d’embarcacions.

 

També es desplaçarà l’actual hangar d’embarcacions de rem. Actualment és a tocar de l’Estany i se situarà entre el camp de futbol sala i els pisos del passeig Gaudí, per alliberar el Front d’Estany i millorar la visibilitat de l’aigua. El nou hangar serà més gran i també donarà servei a altres seccions. El Club ja té el projecte aprovat, que puja a uns 300 mil euros, i només està pendent de la llicència d’obres de l’Ajuntament.

 

L’objectiu és que les obres estiguin enllestides abans de l’estiu de l’any vinent.

TAGS: vestidors, Club

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Tercer dissabte de mes de 12:00 a 13:00

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)