TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 22 d'octubre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...20:00 "L'altra cara de la música"/ properes notícies 22:00 "Informatiu Nit"

PLAY
Hora inicial
19:00

Hora final
20:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El contracte per la gestió dels menjadors continuarà a càrrec de les AMPA un curs més.

Publicitat

Educació    + d'aquest tema
06/09/2018

El Consell Comarcal confirma la gestió dels menjadors escolars del Pla de l’Estany a càrrec de les AMPA

Arxius d'audio:

 
  •  06/09/2018

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

El president de l’ens ha volgut desmentir la notícia que ha aparegut avui al Diari de Girona que n’afirmava el contrari.

 

El dia d’avui s’ha llevat amb polèmica al Pla de l’Estany a causa de la portada del Diari de Girona. Segons afirmava el rotatiu gironí, la gestió dels menjadors escolars del Pla de l’Estany passaria a mans d’empreses privades i, per tant, ja no aniria a càrrec de les associacions de pares de cada centre.

 

A causa d’això, el president del Consell Comarcal, Jordi Xargay, ha volgut desmentir aquesta informació. Segons el president de l’ens, han estat treballant amb les associacions de pares per tal d’aconseguir un conveni que els en prorrogués la gestió un any més.

 

A hores d’ara, els convenis per la gestió dels menjadors a càrrec de les AMPA de cada centre escolar ja són signats. En aquest sentit, Xargay ha volgut tranquil·litzar els pares de la comarca i ha afirmat que el contracte per la gestió dels menjadors continuarà sent a càrrec dels pares fins a final de curs.

 

La Llei de Contractes i el concurs públic de la gestió del servei

 

Inicialment, la Generalitat havia demanat que la gestió dels menjadors passés a ser pública. Segons afirmava el Govern, la Llei de Contractes obligava a convocar un concurs públic i, per tant, la gestió dels menjadors havia de ser pública. Després de diverses reunions entre consells comarcals i el Departament d’Ensenyament, es va decidir d’allargar la gestió dels menjadors a càrrec dels pares un curs més, a l’espera d’una determinació definitiva.

TAGS: menjadors

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres a les 10:00, a les 11:30 i a les 17:00

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19h

De dilluns a divendres de 13:30 a 14:00