TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 07 de juny del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Els treballs inclouen la instal·lació d’uns pals per delimitar l'aparcament a la zona.

Publicitat

Medi Ambient » Estany    + d'aquest tema
06/09/2018

El Consorci de l’Estany està arreglant el ferm del carril bici del Passeig Dalmau i el camí fins a la Puda

Arxius d'audio:

 
  •  06/09/2018

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Les obres formen part del projecte de millora del sector de la Puda i dels estanyols, que inclourà l’arranjament del voltant dels estanyols de Montalt i la passera de la zona de la cendra.

 

El Consorci de l’Estany ha començat a treballar en diverses millores a la zona del Passeig Dalmau. D’entrada, s’està arreglant el ferm del carril bici d’aquest espai, que havia quedat malmès. Segons ha explicat el tècnic coordinador del Consorci, Miquel Campos, el carril era irregular i s’hi formaven moltes basses, i l’acumulació de materials a la banda del rec no permetia drenar bé l’aigua. Així, l’actuació ha consistit a fer unes neteges del lateral i s'ha canviat el ferm per un altre de més drenant.

 

Els treballs també inclouen la millora del carril bici fins a La Puda, que estava malmès: ara s’igualarà tot el terreny i serà, pràcticament, un camí nou.

 

Més aparcament al Passeig Dalmau

 

A més, amb el suport de l’Ajuntament de Banyoles, també s'estan instal·lant uns pals que divideixen el Passeig Dalmau i delimiten dos espais: una zona d’aparcament de cotxes i l’espai de carril bici. L'aparcaments per vehicles, s'ús temporal, es farà servir en dies d'activitats esportives a l’entorn del camp de futbol.

 

Les actuacions van començar la segona quinzena d’agost i està previst que s’acabin al llarg del setembre.

 

Actuacions per la millora de l’itinerari circular

 

Totes dues actuacions formen part del projecte de millora de l’entorn del pla des estanyols i del sector de la Puda, que va començar el curs passat amb la millora de l’itinerari circular de l’àrea. Aquest any s’està treballant a la xarxa de camins de la vora dels estanyols de Montalt i la passera de la zona de la Cendra.

 

El nou projecte ha de permetre millorar l’itinerari i permetrà anar a peu des de la carretera de l’Estany, a l’altura del camp de futbol, fins al paratge de les Estunes, travessant el pla dels Estanyols de la Puda des de l’estanyol d’en Montalt en paral·lel a la riera de les Estunes.

 

Paral·lelament, l’itinerari es completarà amb l’arranjament i substitució de la passera de fusta de l’Estanyol de la Cendra, que actualment està impracticable.

TAGS: itinerari, cendra

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Divendres de 19h a 20h

Segon dissabte de mes

Diada de Sant Jordi a la plaça Major